15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jord for Kalanchoe: grunnleggende krav, hyppighet av gjenplantning

Jeg ble presentert for en veldig vakker blomstrende Kalanchoe. Sannsynligvis likte jeg blomsten, for på seks måneder har den vokst mye og blitt til en nydelig kjekk mann. Den gamle potten er allerede trang, og jeg vil transplantere planten. Fortell meg, hva slags jord er bedre å ta for Kalanchoe? Kan vanlig hagejord brukes??

kalanchoe Den kjekke Kalanchoe er en av de mest elskede innendørsblomstene, og dens frodige grønne busker finnes på nesten alle vinduskarmer. Upretensiøs karakter, enkel omsorg og bare et nydelig dekorativt utseende, spesielt under blomstring – vel, hvordan kan du gå forbi uten å beherske deg selv og ikke ta med deg en stilk??

Siden planten tilhører sukkulenter, er kravene til dyrking minimale. Noen arter av Kalanchoe vokser godt selv i steppene, men for at en hjemmeblomst skal glede seg over blomsterstandene, må den være litt oppmerksom og skape passende forhold. Og fremfor alt gjelder det jorda. Hva slags jord er nødvendig for Kalanchoe, og hvor ofte trenger du å transplantere busken??

Jordkravjorden

Som de fleste stueplanter trenger Kalanchoe et næringsmedium. En jordblanding for en blomst skal:

  • det er godt å passere vann og fuktighet;
  • gi tilstrekkelig ernæring for rotsystemet.

Kalanchoe tolererer ikke et økt surhetsnivå, derfor må landet velges med nøytrale indikatorer eller i tillegg kalk.

Selv om Kalanchoe og saftige, er en ren butikkblanding for denne plantetypen heller ikke egnet for ham, den inneholder kanskje ikke nok organisk materiale og sand. Det beste alternativet er å forberede bakken selv ved å kjøpe de nødvendige komponentene separat, nemlig:

  • elvesand (1 del);
  • torvjord (2 deler);
  • torv (4 deler).

Blomsten vokser også godt i en enklere blanding av vanlig jord fra hagen, humus og sand i forholdet 1: 1 med tilsetning av samme mengde utvidede leirekrummer.

Hvor ofte skal jeg plante om?Kalanchoe -transplantasjon

Kalanchoe -busken som ble kjøpt i butikken trenger en transplantasjon, siden den vokser i torv eller transportjord og er rikelig gjødslet for å opprettholde presentasjonen. Hjemme er fôringen mer begrenset, og torven i seg selv vil ikke kunne gi blomsten tilstrekkelig ernæring. Etter å ha gitt ham to uker til å tilpasse seg, blir Kalanchoe transplantert i frisk, fruktbar jord..

Det er ikke tilrådelig å forstyrre den blomstrende Kalanchoe, det er bedre å vente til den forsvinner.

I fremtiden trenger unge planter en årlig erstatning av underlaget med omlastning. Forekomster over 5 år vil selv be deg om behovet for å flytte til en mer romslig gryte med delvis fornyelse av jorda: røttene begynner å spire gjennom hull i bunnen av potten for å tømme vann.

Kalanchoe -transplantasjon video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta