15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bestem tidspunktet for tilberedning av rødbeter til den er kokt

Fortell tiden for å koke rødbetene til de er kokte. Jeg vet ikke hva det avhenger av, men hver gang tar en slik prosedyre meg en halv time, noen ganger mer enn to. Ok, hvis en stor frukt blir fanget, er det i det minste en viss logikk. Men bare i går forberedte jeg grønnsaker til en vinaigrette, og en rotgrønnsak forble fast. Det er sant at mannen min og jeg byttet på å løpe til ovnen: Jeg skal skru den på en liten brann, og han vil legge til, sier at han ikke koker. Kanskje det påvirket på en eller annen måte.

koketid for rødbeter til de er kokt Grønnsakssalater er ikke bare velsmakende, men også ganske solide og sunne retter. Selvfølgelig vil den maksimale fordelen være fra ferske grønnsaker, men noen ganger kan du lage kokte. Det er ingen hemmelighet at rødbeter tilberedes lengst på grunn av deres tette struktur, så det bør tas hensyn til tiden for å lage rødbeter til de er kokt hvis du trenger å lage middag raskt. Og fremfor alt kommer det an på hvordan du skal lage denne sunne grønnsaken..

Hvordan kan du lage rødbeter

hvor mye å steke hakkede rødbeter Den raskeste måten er å male og steke i en liten mengde solsikkeolje i en sakte komfyr eller i en stekepanne. Skjær rødbeter, tidligere vasket og skrelt, i strimler. Eller rist. Deretter kan du spise det bare sånn eller bruke det til borscht eller salat.

Slike metoder for varmebehandling vil ta mer tid:

  1. Matlaging. Hell hele vasket frukt med kaldt vann. Når det er sagt, vil bruk av kokende vann bidra til å redusere matlagingen. Legg de kokte grønnsakene i en kjele med kaldt vann i 10 minutter, så blir de lette å skrelle..hvor mye å lage rødbeter
  2. Koker i en multikoker (velg “Baking” -modus).hvor mye å lage rødbeter i en sakte komfyr
  3. Baking. Uten å skrelle fruktene, pakk dem inn i folie eller legg dem i en spesiell pose.hvor mye å bake rødbeter

For hele grønnsaker, velg små rotgrønnsaker som har tynt skinn. De vil lage mat eller bake raskere, noe som betyr at de mister færre næringsstoffer. Den mest populære sorten for tilberedning av salater, første og andre kurs er Bordeaux -rødbeter. Hun er rik på farger og søt.

På tide å lage rødbeter til de er kokt

betetid tilberedningstidSå, avhengig av hvordan og hvor du bestemmer deg for å varme frukten, må du lage den:

  • 10 minutter – å bake hakkede rødbeter i mikrobølgeovnen;
  • 15 minutter – for å steke hakkede grønnsaker i en sakte komfyr;
  • 45 minutter – å lage mat i en bolle med vann i en multikoker;
  • 40-60 minutter for baking i ovnen;
  • fra 40 til 120 minutter for koking i en kjele med vann;
  • 60 minutter – for damping.

Hvordan koke rødbeter raskt

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta