15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan syltet rødbeter for vinteren uten sterilisering – tre enkle, men velsmakende oppskrifter

Fortell meg hvordan du sylter rødbeter for vinteren uten sterilisering? Vi har en dacha med en liten grønnsakshage, hvor vi dyrker noen grønnsaker, så å si, et “borscht -sett”. Men problemet er at det ikke er noe sted å lagre fruktene. Sommerhuset er ikke beregnet for vinteropphold, bare et sommerhus, uten grunnleggende bygninger i form av en kjeller. Vi beholder potetene i leiligheten, på den isolerte balkongen, jeg prøver å bevare resten av grønnsakene og lage mezzaninformer. Du kan liksom rulle opp rødbeten, bare for raskt og ikke sterilisere?

hvordan syltes rødbeter for vinteren uten sterilisering Vi vet alle hvor kjedelig det er å vente på at rødbetene skal lage mat til vinaigrette. Hvis du vil spare tid og raskt lage en vitaminsalat om vinteren, kan du prøve å forberede rotgrønnsaker for fremtidig bruk. Det er noen gode måter å marinere rødbeter om vinteren uten å sterilisere. Til tross for fravær av ytterligere varmebehandling, lagres slike emner godt selv under leilighetsforhold. Og det er heller ikke nødvendig å rote rundt med varme bokser og se etter en passende beholder som de kan passe i. Og selvfølgelig tar det mindre tid, noe som også er viktig..

Hvordan syltet rødbeter for vinteren uten sterilisering

syltede rødbeter Fordelen med sylting er at fruktene forblir saftige og sprø, mens de beholder nesten alle vitaminene. Og takket være de “sure komponentene” som er i marinaden, vil ikke rødbeter “eksplodere” og trygt nå den nye høsten. Videre kan du til og med bevare den helt ved å velge små rotgrønnsaker, eller kutte den i porsjoner og til og med rive.

Rødbeter kan syltes på flere måter, avhengig av formålet med videre bruk:

  • for tilberedning av salater, spesielt vinaigrette;
  • hele (slike grønnsaker kan spises umiddelbart etter at glasset er åpnet eller også kuttet til salater);
  • som dressing til borscht med tilsetning av bønner og løk.

For høsting om vinteren, bruk betesorter Bordeaux, Detroit, Mulatto eller Red ball. De har et saftig søtt kjøtt og en rik farge..

Vinaigrette rødbeter til vinteren

rødbeter til vinaigretteVask og kok 4 kg frukt til de er møre. Når de er kjølne, skrell de, skjær som du vanligvis ville hogge til en salat, og fordel i 1 liters glass..

Lag en marinade av 4 liter vann, 60 g salt og samme mengde sukker og krydder: 10 hver:

  • allehånde erter;
  • nelliker;
  • sennepsfrø.

Kok det i 10 minutter og hell straks emnene umiddelbart etter at du har hellet 1 ss i hver krukke. l. eddik. Rull opp.

Syltede hele frukter

syltede hele rødbeterRødbeter må også kokes, men i dette tilfellet vil det være raskere, fordi små rødbeter i mengden 1,5 kg bør velges. Bløtlagt i marinade, vil de forbli saftige, og du kan enkelt rive eller knuse dem i stedet for agurker. Så, skrell rødbetene og legg dem i glass. Videre er prosessen lik: fyll med marinade, tilsett eddik (for den angitte mengden – 150 ml), rull sammen.

Men sammensetningen av marinaden er litt endret:

  • vann – 300 ml;
  • solsikkeolje – 120 ml;
  • krydder (fedd, lavrushka, allehånde).

Bruk uraffinert olje for mer smak..

Dressing for rød borscht

borschdressing med bønnerDobbelt nyttig konservering, noe som reduserer borschtens tilberedningstid med 2 ganger, fordi den inneholder ferdige bønner. Kok det på forhånd, og du kan begynne å høste. Riv 3 kg rødbeter grovt og sett til side for nå. Skjær 750 g løk i halve ringer og stek i solsikkeolje (ca. 50 ml) til den er gyllenbrun. På slutten av stekingen, tilsett 80 g tomatpuré og et hvitløkstopp gjennom en presse. Ha nå rødbeter i pannen, salt og la det småkoke i 30 minutter. Etter den angitte tiden, tilsett bønnene, tilsett ytterligere 100 ml olje, bland og la det småkoke i ytterligere 20 minutter. Rull opp.

Syltede rødbeter til vinteren – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta