15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Voksende slangemelon vil overraske selv de mest erfarne gartnerne

Fortell meg, er det noen forskjell mellom dyrking av serpentinmelon fra den vanlige, vår, melon. Frø fikk øye på meg, først trodde jeg at det var en dekorativ variant av en slags courgette. Selgeren forsikret om at dette er en veldig spiselig og velsmakende melon. Jeg bestemte meg for å prøve å plante og kjøpte en pose. Vi bor i den sentrale sonen, så våren er ofte sen her. Vil det være mulig å så frø direkte i bakken, eller trenger du å dyrke frøplanter først? Og jeg vil også gjerne vite hvordan det smaker.

voksende slangemelon Oppdrettere vet hvordan de skal glede og overraske gartnere med sine oppfinnelser. Så dyrking av serpentinmelon får fart, ikke bare på grunn av de gode smakskarakteristikkene, men også på grunn av fruktens opprinnelige form. Unge meloner ligner veldig på langstrakte agurker, og de smaker nesten det samme. Den virkelige melonsmaken avsløres først etter full modning. I tillegg ser hengende slanger også dekorative ut hvis du planter en vinstokk nær buen.

Allerede i fruktens form blir det klart at foreldrene til kulturen er melon og agurk. Med tanke på at den ble avlet i Armenia, kalles liana ofte en armensk agurk. Liana er også kjent som tarra.

Beskrivelse og karakteristiske forskjeller i sorten

forskjellige egenskaper ved tarra Slangemelon vil glede deg over sin store størrelse (både busk og frukt), tidlig og høyt utbytte og utmerket smak. Vinstammer kan bli opptil 4 m lange og danne mange stive sidegrener. Melonblader ser mer ut som agurkblader (samme form og med fleecy pubescence), men mye større.

agurk fruktSorten kjennetegnes ved lang blomstring, som begynner sent på våren og varer til tidlig på høsten. De første melonene modnes innen 80 dager etter spiring. Fra det faktum at fruktene ikke bare er lange, men også grasiøst vridd i form av en slange, mottok melonen navnet serpentine. I lengde kan den overstige 50 cm, og i vekt, under gode forhold, kan den nå 6 kg. Fruktene er grønne og lysegrønne i fargen, selv om det er hvite varianter, men med agurkesmak. Når de er helt modne, blir de gule og huden blir tynn. Innvendig – hvit fruktkjøtt, saftig og øm, men aromaen, i motsetning til vanlig melon, er svak. Det er ingen tomrom i den, fruktkjøttet fyller innsiden av slangen fullstendig, og det er få frø.

Hybriden er motstandsdyktig mot de fleste sykdommer, men følsom for vannlogging. I tillegg er det krevende for varme og trenger kunstig pollinering for dyrking av drivhus..

Voksende slangemelon – plante- og omsorgsfunksjoner

melon fruktSådager avhenger av det regionale klimaet, som bestemmer dyrkingsmetoden:

  1. Gjennom frøplanter plantes melonen i den sentrale stripen slik at den får tid til å modnes. Frø blir sådd i april, frøplanter plantes i åpen mark i slutten av mai.
  2. Frø blir sådd direkte i hagen i de sørlige områdene fra midten av mai, men ikke tidligere enn at jorden varmes opp til minst 15 ° C.

En avling vil gi et høyere utbytte på lett jord, men den vil kunne vokse på loam. Nettstedet må være godt opplyst.

hvit tarraSerpentinmelonpleie er generelt den samme som for resten av arten. Vanning en gang i uken, luke, løsne. Nitrogenholdige preparater introduseres fra toppdressing før blomstring, deretter bytter de til kalium – fosforgjødsel. Liana reagerer godt på introduksjonen av vermikompost og humus. Støtter kan installeres i nærheten av buskene – slik at melonene ikke kommer i kontakt med bakken.

For å modne meloner raskere, bruker gartnere i de sentrale områdene og i nord et lite triks. Etter 4 blader klemmer de hovedstammen slik at vintreet “bytter” til fruktdannelse. Når sideskudd vises, er det bare to igjen, og resten fjernes.

Funksjoner av en slangemelon eller grov ogurdin – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta