15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor melonen ble moden, men usøtet og kan dette forhindres

Ikke sikker på hvorfor melonen ble moden, men usøtet? I år plantet de som vanlig vår elskede honning. Det var mye eggstokk, og hun var fornøyd med størrelsen, stor, vakker, velduftende. Men når den er kuttet, er smaken slett ikke den samme som før, sukkerinnholdet er mindre. Hva kan være årsaken?

hvorfor melonen ble moden, men usøtet Sommerbær og frukt smaker spesielt, og lukten er ubeskrivelig og minner om varmt sollys. Ta for eksempel meloner, runde, velduftende, med saftig søt fruktkjøtt … Men noen ganger står gartnere overfor et problem og lurer på hvorfor melonen ble moden, men usøtet. Faktisk, hvis du alltid planter den samme sukkerholdige sorten, er det en stor og ikke veldig hyggelig overraskelse å få en slik avling. Tross alt er dette nettopp den spesielle smaken av disse sommerfrukter. I dag vil vi diskutere med deg hvorfor dette skjer og om det kan forebygges..

Hvorfor vokste melonen moden, men usøtet?

årsaker til lavt sukker Så i de fleste tilfeller påvirker vekstforholdene sukkerinnholdet i frukt (det er nemlig ansvarlig for melons søte smak), nemlig:

  1. Luft- og jordtemperatur. Meloner kalles den sørlige kulturen av en grunn, fordi de trenger mye sol og varme. De søteste melonene høstes på de sørlige breddegrader. For å få en god og høykvalitets høst i sentralbanen, brukes drivhus i kombinasjon med varme senger..
  2. Jordfuktighet. Selvfølgelig er det nødvendig å vanne melonene, men bare sjelden, men rikelig. Imidlertid bør vanningen stoppes 3 uker før du høster fruktene. Det er på dette tidspunktet at de begynner å akkumulere sukker. Hvis det er mye fuktighet, vil melonene vise seg å være vassen og usøtet..

I tillegg ble det bemerket fra praksis fra gartnere at tidlige varianter av meloner har et lavere sukkerinnhold i sammenligning med sene..

Hvordan dyrke søte meloner

hvordan dyrke søt melonDet er nesten umulig å justere varme- og fuktighetsverdiene for planter i det åpne feltet. Langvarig regn og kalde somre reduserer kvaliteten på avlingen betydelig. Først og fremst er det nødvendig å plante bare sonede varianter som er bedre tilpasset det spesifikke lokale klimaet..

Tilsetning av visse medisiner vil bidra til å øke sukkerinnholdet. Før fruktene begynner å modnes, tilsett superfosfat og kaliumsulfat, hell en løsning under roten. Og på arket lager de fôring med mikroelementer, for eksempel Sudarushka. Et par uker før høsting kan Epin stimulere akkumulering av sukkerinnhold. Treaske er også vanlig. Den kan brukes til både rot- og bladapplikasjoner..

Hvordan vokse søt melon i midtbanen – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta