15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva du skal gjøre for å få ertene til å koke raskere – råd fra erfarne husmødre

Fortell meg hva du skal gjøre for å få ertene til å koke raskere? Vi har en ung familie og mannen min er veldig glad i ertesuppe. Dessverre har jeg liten erfaring med kjøkkenet. Hun viste aldri stor interesse, og det var ikke tid og det var ikke nødvendig. Mens jeg studerte på skolen, lagde mor mat til alle, og gikk deretter på college i hjembyen og fortsatte å bo hos foreldrene. Men for seks måneder siden giftet hun seg og flyttet sammen med mannen sin, så nå må du mestre matlagingen. Jeg lærer litt, men de kan ikke “få venner” med erter så langt. Jeg har allerede kjøpt et annet merke, men det viser seg å være vanskelig. Kanskje du må legge til noe?

hva du skal gjøre for å få ertene til å koke raskere Har du noen gang hatt et tilfelle når ertene forblir faste i pannen etter 2 timer med koking? Suppen vil selvfølgelig fortsatt være rik, men det er lite behagelig fra belgfrukter knasende på tennene. Heldigvis vet erfarne husmødre alltid hva de skal gjøre for å få ertene til å koke raskere. Hver har sitt eget triks. Noen tilbereder det bare i spesialretter, andre kjøper bare en påvist, favoritt variant. Atter andre tilberedes til og med ved hjelp av en spesiell teknologi eller med tilsetning av hemmelige ingredienser. I dag vil vi avsløre alle hemmelighetene for rask matlaging av erter og fortelle deg hvordan du skal koke det til det er smuldret..

Ernæringseksperter sier at det er godt kokte erter som reduserer gassdannelse, noe som er typisk etter å ha spist belgfrukter..

Velge “riktig” gryte og bønner

idaho erter Under tilberedningsprosessen bør ertene forsvinne som gelékjøtt, og ikke snu i kokende vann. Kok suppe eller grøt bare i en tunge gryter og på svak varme. Det er enda bedre hvis gården har en gryte eller støpejernsgryte.dynking av erter

På kjøpstidspunktet må du ikke foretrekke hele bønner, men hakket (halvert). De første må kokes lenger, men de vil fortsatt ikke koke før de er moset. Forresten, Idaho -ertesorten regnes som den mest smuldrende i ferdig form..

Som bønner vil erter koke raskere hvis de blir dynket i kaldt vann over natten eller minst fem timer før..

Hva du skal gjøre for å få erter til å koke raskere – tips om matlaging

kokende erterSå, de hakkede bønnene er kjøpt, gjennomvåt og allerede hovne, og støpejernet har ventet lenge på ovnen. Nå kan du begynne å lage mat:

  1. Bare legg ertene i en kjele og tilsett litt kaldt vann. Det er ikke nødvendig å fylle til randen, dette er hele hemmeligheten.
  2. Etter at bønnene har kokt, fjerner du skummet og reduserer varmen til lav.
  3. Ikke glem å se: når det ikke er nok vann, tilsett litt igjen (også kaldt). Etter ca 45-60 minutter vil ertene være klare..

Hvis halvdelene ikke vil koke på noen måte, kan du bruke “bestemors” råd. Tilsett 0,5 ts til vannet. brus, det vil myke opp vannet, og i mykt vann koker alle frokostblandinger raskere. Til slutt, en annen advarsel: ikke salt bønnene under tilberedningen. Salt og krydder er best plassert på slutten..

Hvordan lage mat raskt erter – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta