15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mukdeniya – planting og omsorg, foto

Fortell oss hvordan mucdenia ser ut, planting og omsorg, bilder av arter, om noen. Jeg bestilte flerårige frø om våren, og fikk en pose med mucdenia i gave. Jeg vet ikke om jeg gjorde det riktige for å så dem til frøplanter, men de spiret godt. Snart blir de plantet i hagen. Er det mye bedre i solen eller i skyggen? Og hvordan overvintrer hun? Vi bor i sør, det er vanligvis varmt her om vinteren.

mukdeniya plante- og omsorgsbilder Det er ikke mulig å møte hennes elegante flerfargede gardiner overalt, men årsaken er slett ikke at de er stygge. Bare mukdeniya, planting og omsorg (et bilde av planten vil være lenger i artikkelen) som de i prinsippet er enkle for – en veldig delikat kultur. Dens saftige røtter og blader tåler absolutt ikke lave temperaturer. Og selv om den i sin natur er en flerårig plante, vokser den under våre forhold som en årlig avling. Bare i sør og underlagt ly for vinteren, overlever buskene i åpen mark. Og så vokser de hvert år og blir til et originalt gresskledde teppe som skifter farge i løpet av sesongen..

Mukdeniya – planting og omsorg, foto

blomstrende mukdeniya Den varmekjære planten ble brakt til oss fra tropene, og i naturen vokser den mest av alt i Øst-Asia. Mucdenia har en interessant struktur: den har ingen stilker, og store blader vokser direkte fra et tykt skjellende rhizom. Den ligger nesten på jordoverflaten, så stauden fryser ut. Bladene i seg selv er også saftige og kjøttfulle, delt inn i mange, opptil 9 stykker, fliker. Først er de grønne, om sommeren vises en rød kant, og til høsten blir platene rødbrune. I mai måned, høye, opptil 60 cm, begynner blomstene med små hvite blomster å stige over utløpet.

Det er bare 2 typer mukdeniya, men hver har flere varianter:

  • Ross;Ross plager
  • Acantholiferous.mucdenia acantholis

I mucdenia Acantolis har bladplater en dypere inndeling i lober. Dette får dem til å ligne røkelsesløvverk. Den har også veldig lav vinterhardhet og vokser som en årlig. I Ross mucdenia snittes løvet hovedsakelig langs kanten av platen. Den er mer vinterhard og kan i varmere strøk overvintre under godt ly..

Hvor å plante

hvor å plante slimNår det gjelder belysning, er ikke alle varianter av mukdeniya krevende. Videre ser de bedre ut i halvskygge blomsterbed, men de kan vokse selv i skyggen. Fra jorden foretrekker planten lett leir eller sandlær. Før planting er det tilrådelig å gjødsle stedet ved å legge til kompost for graving..

Den eneste betingelsen er at du ikke kan plante slim på steder der vannet stagnerer. Selv om hun elsker fuktighet, men fra sitt overskudd, råtner det saftige rhizomet.

Hvordan bry seg

hvordan ta vare på mukdeniyaMucdenia care er å gi buskene fuktighet og næring:

  1. Om sommeren må den vannes ofte. Det er umulig for jorden å tørke ut, ellers vil buskene forsvinne.
  2. I tørke vil det ikke skade å spraye stikkontaktene, men ikke i blomstringsperioden.
  3. På fruktbar jord vil det være nok å påføre et mineralsk kompleks toppdressing en gang på våren. Hvis landet er fattig på næringsstoffer, er det bedre å gjødsle mucdeniya hele sesongen to ganger i måneden..

For å holde fuktigheten lenger kan du mulke jorda under buskene..

I de sørlige områdene for vinteren er det verdt å prøve å bevare mucdenia ved å dekke det med et tykt mulchteppe. Hvis vintrene er varme og buskene ikke dør, kan de etter 4 år deles ved å grave. Et annet alternativ er å grave opp blomster hvert år og bringe dem til kjelleren for vinteren..

Mukdeniya Rossa, karakter Karasuba

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta