15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan holde mat uten kjøleskap om sommeren – påviste “gammeldags” måter

Fortell meg hvordan du beholder mat uten kjøleskap om sommeren? Vi har en liten dacha, snarere et midlertidig ly, vegger og tak. Generelt, for hele ferien, og dette er nok for oss å være i naturen. Men samtidig er det litt ulempe: vi kommer vanligvis i minst en uke, men det er ikke kjøleskap der. Det nytter ikke å kjøpe en enhet, feriebyen er ikke bevoktet, og selve det midlertidige huset er en upålitelig struktur. Er det mulig å på en eller annen måte klare seg uten ham, men slik at ingenting går tapt?

hvordan holde mat uten kjøleskap om sommeren Tenk deg: det er varmt ute, og kjøleskapet ditt, som i går var lastet med kjøtt, urter, melk, brøt sammen. Enten det er vinter – legg alt på balkongen, og du trenger ikke bekymre deg, der vil aksjene dine ikke bare forverres, men til og med få tid til å fryse. Men hvordan holde maten uten kjøleskap om sommeren? Det spiller ingen rolle hvor du bor, i en leilighet eller et privat hus, det er alltid en måte å forhindre tap. Selvfølgelig vil du ikke kunne bruke balkongen som fryser. Men det er fullt mulig å holde ut et par dager og ikke la melk, cottage cheese, smør og til og med kjøtt forsvinne. Tross alt klarte våre oldemødre seg uten denne assistenten, og familier pleide å være store, så det var også mye mat i huset. I dag bestemte vi oss for å huske de “gammeldagse” metodene, når vi ikke engang har hørt om poser – kjøleskap. Selv om de gjør en veldig god jobb med å være en god kjøkkenhjelper også.

Hvordan holde maten ute av kjøleskapet om sommeren

hvordan lagre melk i en bøtte Kanskje en av de første som syrnet meieriprodukter. Du kan prøve å lagre dem ved å utvide vilkårene fra et par dager til en uke, avhengig av produkttype:

  1. Melk. Kok opp med litt natron, renne over i en flaske og legg i en bøtte med kaldt vann. Dekk toppen med et håndkle, men slik at kantene er i vannet. Bytt vann regelmessig.
  2. Hard ost. Mett bakepapiret med saltlake. Vikle den rundt osten.
  3. Smør. Bruk metoden for hard ost, eller legg smøret i en kjele med saltet vann. Topp med vegetabilsk olje. En annen måte: oppbevaring i en løsning av eddik og vann.
  4. Hytteost. Det er en av de første som blir ødelagt av melk. Den eneste måten er å salte den. Hell et godt lag salt på bunnen av glasset. Tøm ostemassen tett på toppen. Dekk med osteklut dyppet i saltet vann og legg noe tungt.

Hva annet kjøper vi definitivt med margin? Selvfølgelig, egg, det er alltid mange av dem i kjøleskapet. Og uten det vil de ligge en stund i en beholder med salt, sand eller sagflis. Du kan også lagre grønnsaker i sanden..

Hvor mange dager og hvordan lagre kjøtt og pølse

pølseoppbevaringDisse produktene er ikke bare forgjengelige. Hvis det ikke er noe fra den sure melken, kan du raskt ende opp på sykehuset med forgiftning etter et stykke ødelagt pølse eller kjøtt.

Så la oss starte med pølsen. Den beste situasjonen er med røkt produkter, de kan ligge i 3-4 dager. Legg dem eller hell heng dem i et mørkt, men ventilert pantry.

Kokt pølse kan ikke lagres. Det vil gå ille etter et par timer i varmen, så prøv å spise det først..

kjøtt i eddikNå kjøttet. Hvis den er rett ut av fryseren og ikke har smeltet ennå, pakk den inn i folie og dekk den med et gammelt teppe. Dette vil redusere avrimingsprosessen og gi deg et par dager med takhøyde.. Det er flere metoder for ekstrem lagring av ferskt kjøtt:

  1. Rull den sammen i glass, ferdigsaltet.
  2. Pakk med et håndkle dyppet i eddik eller legg i en kjele med en eddikbasert løsning.
  3. Kok det. Skjær i porsjoner, stek til det er sprøtt. Pakk inn en tørr, tynn klut eller gasbind og henge i et mørkt, ventilert rom.
  4. Ha i en kjele og dekk til med melk.
  5. Skift kyllingkjøtt med ferske brennesle.

Hvordan mat ble lagret i Russland uten kjøleskap, et eksperiment – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta