15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Iberis årlig, planting og omsorg for upretensiøse blomstrende bilder

Hei, jeg vil gjerne klargjøre dette spørsmålet. Jeg liker virkelig den årlige Iberis. Vil planting og omsorg for det være det samme som for flerårige varianter? Jeg har en ganske gammel busk som blomstrer med hvite knopper. Og her hos en nabo så jeg et veldig vakkert utvalg med røde blomster. Jeg kom til henne for å be om en avtale, men det viste seg at han ikke overvintret, men fikk frø i gave. Hvordan så dem, rett i hagen eller bedre for frøplanter?

Iberis årlig planting og omsorg Frodige grønne gardiner, strødd med mange små, men veldig velduftende blomster, vil glede selv den mest kresne gartneren. Kanskje har den ett år gamle Iberis, som plantet og omsorg som er så enkel og upretensiøs som mulig, bare en ulempe. I motsetning til flerårige arter, overvintrer den ikke utendørs, og blomster må plantes hvert år. Og du kan klare deg uten dette, fordi planten reproduserer perfekt ved selvsåing.

Årlige Iberis -arter

I hagebruk dyrkes bare to varianter av ettårige – Iberis bitter og paraply. Imidlertid vil hver av dem glede deg over en rekke varianter og farger. Hvordan er de forskjellige og hva er de??

Blomstring av ettårige er lengre enn for flerårig Iberis.

Iber er bitter

Iber er bitter En busk som ikke er mer enn 30 cm høy består av oppreiste forgrenede skudd med mild pubescens. Bladene er tilbake – lansettformede, ordnet vekselvis. De har en takket kant og en sløv spiss. Blomstene er små, maksimalt 2 cm i diameter, samlet i søyleformede racemes. Fargen domineres av hvite og syrinfarger..

Bitter Iberis er representert av følgende varianter:

  • Weiss Riesen med hvite blomster (buskhøyde 30 cm);
  • Tom Tumb er også med hvite blomster, men dverg, 12 – 15 cm i høyden;
  • Hyacinten Blutige Riesen med syrinblomster (en av de høyeste variantene opptil 35 cm i høyden).

Iberis paraply

Iberis paraplyBuskens høyde kan nå 40 cm, stilkene er også forgrenet, men glatte, bladene er lansettformede, vekslende. Små blomster samles i blomsterblomstrer med corymbose. Fargen deres er mer variert enn den bitre Iberis.

Populære varianter av paraply Iberis:

  • rødt rødt utslett;
  • lys rosa Pink Dream;
  • hvit hyasint;
  • snøhvit isfjell.

Iberis årlig – planting og omsorg for velduftende busker

blomstring av IberisDet er bedre å plante blomster på et godt opplyst sted; i skyggen er blomstringen ikke så frodig. Du kan så frø direkte i åpen mark om våren eller før vinteren. Hvis det er ønskelig, for å øke blomstringen, er det mulig å dyrke frøplanter. I dette tilfellet må det imidlertid tas i betraktning at Iberis ikke tolererer transplantasjon godt. Det er bedre å plante frø i separate beholdere og plante frøplanter med dem, kutte av bunnen.

Årlig omsorg er minimal. Vanning – moderat, oftere under tørke, fôring – en gang for hele sesongen med et mineralkompleks. Anlegget kan imidlertid klare seg uten det. Etter slutten av blomstringen trekkes buskene ut, eller de fjernes om våren..

Voksende årlig Iberis gjennom frøplanter – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta