15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Møt – Indisk sjøris, de fordelaktige egenskapene til vannkefir

Hva er indisk sjøris, hva er dens fordelaktige egenskaper? Min mann beordret meg til å finne og kjøpe ham, noen rådet ham til å lage en infusjon fra slik ris og drikke. I fjor har han alvorlig tarmdysbiose, som han bare ikke drakk, og levende bakterier og tørt pulver, ingenting hjelper. Jeg bestemte meg for å gå til tradisjonell medisin – i landsbyen vår er det en kvinne som helbreder med urter og røtter. Så hun fortalte ham at det ikke var noen bedre måte å finne midler enn denne risen. Hvordan ser det ut, hvordan det brukes og fra hva?

Indiske sjøris fordelaktige egenskaper Hvis pilaf og andre retter tilberedes av vanlig ris, bør dette ikke gjøres i alle fall, fordi varmebehandling dreper ham, fordi han er en levende kultur. Dette er utrolig populært i India, hvorfra det ble brakt til oss, indisk sjøris – dets nyttige egenskaper har ennå ikke blitt fullstendig studert. Kanskje av denne grunn har den ennå ikke anerkjennelse i offisiell medisin, men i folkemedisin brukes den overalt. Og alt takket være det faktum at liten levende ris inneholder mange aminosyrer, vitaminer, enzymer og andre nyttige stoffer. Først og fremst er havris bra for generell immunitet og fordøyelsesorganer. Hva er skjult under det mystiske navnet, hva er bruken av ris og hvordan å lage mat og ta det?

Hva er Indian Sea Rice

havris tibikos Dette naturens mirakel ser ut som ris bare i sitt ytre bilde og har ingenting å gjøre med kornkultur lenger. Havris er faktisk en levende melkesopp og symbiotiske bakterier. De interagerer med hverandre og multipliserer hvis de er utstyrt med et næringsmedium (flytende og søtt). Og som et resultat av denne aktiviteten dannes det slim, som inneholder alle nyttige stoffer. Det gjør vann til et helbredende middel som brukes til å behandle og forebygge mange sykdommer..

Riskultur ble oppkalt etter den karakteristiske formen på soppgranulatene. For indianeren, for første gang de begynte å bruke den her i landet, viste det seg “utenlands” ris av samme grunn (importert fra utlandet, langveis fra). Blant folket er han bedre kjent som chibi, tibikos, melkesopp. Og en drink laget av ris kalles vannkefir..

Indisk sjøris – fordelaktige egenskaper

nyttige egenskaper av vann kefirTibikos inneholder mye tanniner, enzymer, organiske syrer. Den inneholder også enzymer, vitaminer fra gruppe B, C, D, lipase, adelgider og glukosider. Hovedformålet med bruk av chibi er å styrke immunsystemet. Og også beskyttelse av kroppen mot sykdommer, opp til onkologi. Og siden indisk ris først og fremst er en levende sopp, er resultatene av deres vitale aktivitet veldig nyttige for fordøyelsesorganene..

En medisinsk drink tilberedes av havris ved å dyrke ris. For dette, 2 ss. l. ris vasket, hell 2 liter mineralvann uten gass. Og tilsett 8 ss. l. sukker og litt tørket frukt, uansett. Du kan bare bruke tørket frukt, de har nok sukker til å starte gjæring. Etter 3 dager er vann -kefir klar. De drikker det 20 minutter før måltider, 100 ml tre ganger om dagen..

Takket være regelmessig bruk av tibikosbaserte produkter kan du få store fordeler, nemlig:

  • rens kroppen for giftstoffer og giftstoffer;
  • forbedre ytelsen;
  • forbedre blodsirkulasjonen;
  • lavere kolesterol, blodtrykk og glukosenivå;
  • bli kvitt ødem;
  • lindre betennelse;
  • gjenopprette arbeidet i nervesystemet, galle og lever;
  • normalisere tarmmikrofloraen.

Kontraindikasjoner for behandling av sjøris

Indiske sjøris fordelaktige egenskaper kontraindikasjonerTil tross for de enorme fordelene, kan det i noen tilfeller ikke drikkes en sur drink som ligner kvass. Dette gjelder økt surhet og forverring av kroniske sykdommer. I tillegg, hvis du har fordøyelsesproblemer, vil bruk av produktet forårsake enda mer ubehag i form av diaré..

Videoinstruksjon for matlaging av havris

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta