15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Duftende, søtt og saftig – hvorfor bakte epler i ovnen er gode til

Fortell meg, hva er fordelene med bakt epler i ovnen? Jeg vet bare at det er godt å gi dem til små barn. Som barn bakte jeg alltid for sønnen min, til og med legen fortalte meg å spise bedre bakt enn rå. Spesielt når det ble vondt i magen og ba om et eple. Jeg selv elsker slike, og selv om du legger honning, så blir det generelt deilig. Jeg bare lurte på hva forskjellen var mellom rå epler og fra ovnen.

hva er fordelene med bakt epler i ovnen Aromatiske saftige epler er bakt med cottage cheese, nøtter, honning eller bare sånn, uten noe. I tillegg til at en slik dessert er veldig velsmakende, er den også sunn. Hvorfor bakte epler i ovnen er nyttige, er det spesielt viktig å vite for de som har sykdommer i fordøyelsessystemet. Og det handler ikke så mye om hvilken frukt, rå eller bakt, som har flere vitaminer. Og i hvordan kroppen vår oppfatter og assimilerer dem.

Hva er forskjellen mellom ferske og bakte epler

bakt epler Hvis du ikke overeksponerer frukt i ovnen, endres ikke den kjemiske sammensetningen særlig. I bakte frukter forblir de samme vitaminene i gruppe A og B og mineraler som kalsium, kalium, jern, fosfor. Samtidig endrer kaloriinnholdet i en deilig dessert neppe og overstiger ikke 70 kcal. Selvfølgelig, forutsatt at det ikke er forskjellige tilsetningsstoffer, spesielt søte.

Bakte epler er til og med inkludert i mange dietter, inkludert medisinske. Og alt av den grunn at de lettere blir absorbert av kroppen, uten stress på magen. Hvis fiber etter ferske epler kan føre til oppblåsthet og flatulens, men dette skjer ikke med bakt epler. De har “mykere” assimilering, samtidig som de er helt trygge for figuren..

Hvorfor bakt epler i ovnen er bra for deg

fordelaktige egenskaper til bakte eplerSelve fordelene med myke søte frukter er i utgangspunktet av stor betydning for mage og tarm. De nøytraliserer inflammatoriske foci og lindrer irritasjon, fjerner giftstoffer, overflødig væske og forhindrer forstoppelse.

Bakte epler kan spises selv med pankreatitt, noe som ikke er tilfelle med fersk frukt. Den mykede eplemassen mister surheten, irriterer ikke magen og absorberes lett, selv om det ikke er nok enzymer. Men du bør ikke bruke for mye epler, ikke engang de. Dagpenger for en frisk person er opptil 3 epler.

Hvis du regelmessig spiser denne deilige desserten, kan du bare få en positiv effekt:

  • eliminere mangel på næringsstoffer;
  • styrke blodkar, muskler, ledd;
  • forbedre hjertet og hjernens arbeid;
  • bli kvitt ødem og fjerne overflødig væske;
  • opprettholde synsskarphet;
  • øke hemoglobin;
  • normalisere blodtrykket;
  • styrke immuniteten.

Når det gjelder kontraindikasjoner, bør selv bakte epler ikke spises i nærvær av allergi og med forverring av et sår. Og med prostatitt, adenom og urolithiasis kan du bruke dem, men i begrensede mengder.

Hvor lett det er å bake epler i ovnen

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta