15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Må jeg klype snapdragonen og hvordan er det riktig?

Fortell meg om du trenger å klype snapdragonen? Jeg sådde frø til frøplanter veldig vellykket, alle spiret. Men det er noen rare, tynne busker. Jeg tenkte at de ikke hadde nok lys, satte det under lampen, men situasjonen forble nesten uendret. Kanskje klype toppen? Jeg gjør dette alltid med petunia -frøplanter, og buskene er frodige.

trenger du å klemme snapdragonen Den lange og fargerike blomstringen av snapdragons tiltrekker seg flere og flere blomsteroppdrettere. Oftest plantes det i frøplanter for å se frodige, piggformede blomsterstander så tidlig som mulig. Et av de vanligste spørsmålene som dukker opp når du dyrker en plante, er om du skal klype en snapdragon. Frøene har god nok spiring, og plantene dukker opp sammen i en gryte. Men små planter er skjøre og ofte motvillige til å “modnes”. Hva skal jeg gjøre hvis plantene vokser i en stilk og hvordan du får frodige busker?

Snapdragonblomsten kalles for blomsters opprinnelige struktur. I den vitenskapelige litteraturen er det kjent som antirrinum..

Trenger jeg å klemme snapdragonen

gjengrodde frøplanter Først av alt, i forhold til frøplanter av antirrinum, kan to typer klemming utføres:

  1. Forkortelse av den sentrale roten. Denne prosedyren kan bare utføres på sterke frøplanter – svake planter overlever kanskje ikke den. Å plukke roten bør gjøres mens du plukker frøplanter fra en vanlig beholder i separate potter. Det er praktisk å bruke en skje ved å ta tak i en busk og trykke den nedre delen av ryggraden. Som et resultat vil han forsvinne. Samtidig er det umulig å fjerne mer enn 30% av lengden..
  2. Plukker toppen av busken for å danne sideskudd.

snapdragons blomstDermed vil klemming hjelpe snapdragon med å bygge et mer utviklet rotsystem. I tillegg er buskene mer forgrenede og frodige enn uten denne prosedyren..

Når og hvordan du skal klemme antirrinumplanter på riktig måte

frøplanterMed forkortelsen av røttene er alt klart nå – som for klemming av toppen av skuddene. Etter utseendet på 5 sanne blader fra hver frøplante, er det nødvendig å fjerne det som vokser høyere. Du kan bruke saks eller bare klype av med neglene. Som et resultat vil plantene begynne å danne sidegrener og busk aktivt. Så de får en vakrere, frodigere form, noe som betyr at de vil gi flere blomsterstand..

Et annet interessant poeng: hvis sidegrenene utvikler seg raskt og forlenger, kan de også klemmes. Men å la plantene vokse på egen hånd, det er fullt mulig å få en “enbeint” busk med bar stilk og en haug med blader på toppen.

Hva skjer med snapdragon -frøplanter etter klemming – video

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta