15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er de beste petuniafrøene for frøplanter?

Vi bestemte oss for å pynte sommerhuset med et godt blomsterbed. På familierådet bestemte de at petunier måtte vokse på blomsterbedet. Men før de aldri hadde behandlet dem, så dukket spørsmålet opp hvilke petuniafrø som er bedre å kjøpe til frøplanter. Vennligst opplys i denne saken!

Generelt er valget veldig bra. Petunia er en av de vakreste blomstene som kan dyrkes i landet. I tillegg forårsaker vekstprosessen ingen spesielle problemer – selv en uerfaren blomsterhandler kan enkelt dekorere blomsterbedet med disse utsøkte blomstene..

Blomsterbed av blomstrende petunier

Generelt er planten flerårig. Men på grunn av den harde vinteren i de fleste regionene i landet vårt, overlever røttene ikke før våren – de må plantes igjen. Og her er det veldig viktig å velge de riktige frøene..

Velge petunia frø

Når du ankommer butikken og ser hele sortimentet, kan til og med en erfaren blomsterhandler bli forvirret. Hvilke petuniafrø er best for frøplanter fra hele denne sorten? Først av alt, studer egenskapene til sorten du liker. Hver pakke angir høyden på buskene, størrelsen på blomstene, samt fargen.

Beskrivelse av sorten på en pakke frø

Når du velger, bør du vurdere hvilken størrelse ditt fremtidige blomsterbed vil ha, med hvilke blomster petunia skal ligge ved siden av. Den mest populære petunia er storblomstret, som det er forståelig, på grunn av de store blomstene. Hvis du vil dyrke den, så se etter pakker med frø på hyllene med de riktige merkene.

Hvor mange frø skal det være i en pakke?

Etter å ha studert sortimentet av en blomsterbutikk, vil en nybegynner blomsterhandler sikkert legge merke til at det er pakker på salg med både 5 og 10 frø. Selvfølgelig er dette ikke så mye som vi skulle ønske. Men det må huskes på at prosentandelen av spiring av petuniafrø vanligvis er veldig høy. Selv frø som gikk ut i 2-5 år spirer nesten alt. Hvis spiringen viste seg å være lav, ligger feilen i de fleste tilfeller i feil forberedelse til planting..

Selvfølgelig er pakker med 10 frø dyrere enn pakninger med 5. Men ved ny beregning kommer hvert frø billigere ut. Derfor, hvis du trenger å plante et stort blomsterbed med de samme blomstene, er det bedre å ta en stor pakke. Hvis du drømmer om å se blomsterbedet ditt, blende med forskjellige farger, så er det fornuftig å kjøpe to små.

Du kan lære mer om å velge riktig petunia -utvalg ved å se videoen

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta