15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Delikat kinesisk skjønnhet i hagen din Incarvillea Delaway Snowpe

Fortell meg hva som er Delaway Snowtop Incarvillea -blomsten? I år kjøpte jeg flere røtter på salget, selgeren forsikret om at plantene blomstrer veldig vakkert, men jeg har ennå ikke sett blomsterstandene. Er det noen særegenheter ved å dyrke denne Incarvillea?

lager snøplate Den vakre Incarvillea kom til oss fra det fjerne himmelrike. Denne planten tilhører bignonium -familien, og de fleste av artene vokser i naturen. Imidlertid er det blant dem slike varianter som er tilpasset hagedyrking. En av dem er Incarvillea Delaway Snowtop..

Incarvillea kalles også ofte hage gloxinia for likheten mellom blomsterstandene og dette stueplanten..

Beskrivelse av sortenblomsterstander av incarvillea

Artgruppen Incarvillea Delaway er representert av mellomstore stauder, buskens høyde som ikke overstiger 60 cm. Bladene til disse stauder er langstrakte (bladlattens totale lengde når 20 cm) og spisse spisser, og ligner litt på bregnerblad.

På lange rørformede stengler om sommeren blomstrer vakre store blomsterstander med en diameter på opptil 6 cm i form av klokker, med et gult rørformet senter. Snowtop -sorten kjennetegnes ved sin delikate hvite farge på knoppene. Blomstringen varer ikke mer enn 1,5 måneder, og deretter begynner frøene å modnes.

Voksende funksjonerfrømateriale

Incarvillea med riktig tilnærming vil ikke forårsake store problemer for gartnere. Det mest avgjørende øyeblikket er å velge riktig sted for henne, styrt av det faktum at hun ikke liker, nemlig:

  • utkast;
  • overflødig fuktighet i jorda;
  • dyp skygge.

Basert på dette bør planting av en delikat skjønnhet være i et godt opplyst område, beskyttet mot vindkast og hvor fuktighet ikke stagnerer. I delvis skygge er blomsten også i stand til å overleve, men det er usannsynlig at du vil kunne se dens fullverdige flotte blomstring der..

Når det gjelder jord, foretrekker alle typer Incarvillea fruktbar og lett jord. Fattig jord bør forhåndsgjødsles ved å tilsette organisk materiale og mineralpreparater. Ikke glem god drenering, legg knust murstein på bunnen av hullet når du planter.

Alle varianter som representerer Incarvillea Delavea (inkludert Snowtop) er preget av lav vinterhardhet og krever ekstra mulchdeksel for vinteren. Du kan også grave opp planten om høsten og overføre knollene til et kjølig, tørt rom for vinteren..

Omsorg for en blomst som vokser er ikke annerledes enn å dyrke andre hageplanter og innebærer regelmessig fjerning av ugress i blomsterbedet og vanning. Det er verdt å huske at hage gloxinia beholdt den samme holdningen til “vannprosedyrer” som en innendørs blomst: den tåler ikke vanning og forfaller raskt.

Videogjennomgang av Incarvillea -varianter

Previous Post
Villhester i naturen er sjeldne, men fantastiske
Next Post
Petunia sophistry lime bicolor – un cameleon în grădina ta