15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Å dyrke tomater etter metoden til I.M. Maslov vil gjøre det mulig å slå avlingsrekorder

Hva er dyrking av tomater i henhold til metoden til I.M. Maslov? Jeg hørte mye om det faktum at du på denne måten kan øke utbyttet av tomater betydelig. Det ville ikke skade meg, fordi sommerhuset vårt er lite, og så nesten hele det ubebygde territoriet ble tatt under hagen. Men likevel er det umulig å plante mer enn to dusin busker, ellers blir det ikke plass til andre avlinger. Hva handler spesielt om denne metoden – planting eller omsorg for planter?

dyrking av tomater etter metoden til I.M. Maslov Det spiller ingen rolle for hvilket formål du planter tomater, for deg selv eller for salg, men alle gartnere vil ha en god høst. Å dyrke tomater i henhold til metoden til I.M. Maslov er en av de mest effektive måtene ikke bare for å øke utbyttet. Buskene plantet på en spesiell måte vokser seg sterkere, noe som betyr at de vil gjøre sjeldnere vondt, og eggstokkene vil gi mer. Og også “Maslovsky -metoden” sørger for å lette omsorg for tomater når det gjelder klemming. Den berømte ingeniøren (og samtidig en amatøroppdretter) foreslo å forlate det helt. Hvorfor og hva vi skal gjøre med stebarn – nå skal vi snakke.

Takket være I.M. Maslov dukket det ikke bare opp en ny teknologi for planting av tomater, men også nye, høytytende varianter tilpasset planting i midtbanen. Han skapte tomatene Gigant Maslova, Sorcerer Maslova, Valentina Tereshkova, Akademiker Sakharov.

Dyrking av tomater i henhold til metoden til IM Maslov – generelle prinsipper og metoder

Teknikken er basert på en enkel observasjon av en forsker over den naturlige utviklingen av tomater. Hvis en menneskelig hånd ikke hjelper dem (det er ingen støtte og et strømpebånd), ligger buskene som vokser ganske enkelt på bakken. Og på liggende skudd vokser flere røtter. De hjelper plantene med å opprettholde stabiliteten og ikke brytes av under vekten av mange eggstokker. På samme tid går moderne hybrider, spesielt høye, ofte i stykker hvis det er mange frukter eller de er store.

Hovedmålet med teknikken er å stimulere rotdannelse ikke bare på stadiet av planting av frøplanter. Tomater bør fortsette å danne nye røtter under modningen av avlingen, det vil si i forhold til den.

Dette kan oppnås på to måter:

  1. Spesifikk (horisontal) planting av frøplanter. De vokste plantene plantes i riller som ligger og dekker dem med jord, for det første paret av blader, som tidligere er kuttet av. Og slik at buskene deretter kan “stå” i vertikal stilling, legges de med røtter mot sør.plante en tomat på olje
  2. Spesiell omsorg for tomater (rotende stebarn). Essensen i tilnærmingen er å danne 3 planter på en stilk. For dette blir de nedre trinnbarnene omgjort til uavhengige busker. De får lov til å strekke seg ut, og deretter bøyd i forskjellige retninger og festet. Deretter dekkes de med jord, slik at stesønnene slår rot. Deretter blir de til to nye planter og gir ytterligere to høstinger et par uker etter at hovedstammen er fruktbar..dyrking av tomater i tre stilker for olje

Imidlertid kombinerer mange gartnere vellykket begge metodene..

Fordeler og ulemper med Maslov -metoden

dyrking av tomater i henhold til metoden til I.M. Maslov fordeler og ulemperI tillegg til muligheten til å ta flere tomater fra bushen, gir teknikken andre fordeler:

  • når du dyrker ubestemte varianter, kan du få eggstokkene langs hele stengelengden ved å forankre det første paret med stesønner;
  • det er ikke behov for regelmessig klemming;
  • du kan spare på frøplanter ved å dyrke en busk i 3 stilker.

Det er imidlertid noen nyanser som bør tas i betraktning. Så i lavvoksende varianter blir fruktene hakket ved å øke det totale antallet. I tillegg er tomatene på de nedre stilkene plassert nesten på bakken og kan råtne hvis du ikke sprer gressmaling under busken..

Å plante en tomat etter Maslov -metoden

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor