15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage grillede tomater – finesser for nybegynnere

Fortell meg hvordan du lager grillede tomater? Jeg elsker paprikaen stekt over bålet, jeg prøvde nylig å lage champignon på denne måten. De viste seg også å være deilige. Men jeg har ikke eksperimentert med tomater ennå. Er det noen nyanser?

hvordan å grille tomater Hvis du liker stekte grønnsaker, men ønsker å bevare vitaminene så mye som mulig, velger du grillen. Denne enheten vil forsiktig steke fruktene og gi dem en fantastisk aroma, men ikke la dem miste næringsstoffer. For eksempel, å vite hvordan du griller tomater, kan du nyte en fantastisk matbit eller få en original ingrediens til grønnsaks- eller kjøttsalater. Tomater forblir saftige, samtidig som de beholder formen, men får en unik aroma av treflis. Disse grønnsakene er perfekte for en lett matbit eller for en kalorifattig middag. Og tjene også som tilbehør til kjøtt eller en mer solid annenrett.

Det fine med å grille grønnsaker

hele grillede tomater Til tross for saftigheten av tomater, er det viktigste å bevare denne funksjonen, for ikke å få bare stekte skall som et resultat. For dette er det viktig å observere temperaturregimet. Varm grillen godt først, og la deretter temperaturen synke til middels. I dette tilfellet bør avstanden mellom grønnsaker og ild være omtrent 20 cm.

Hvis du bruker en kullfyrt enhet, kan kvaliteten på varmen kontrolleres for hånd. Bare legg den over risten. Hvis du kan holde i 3 sekunder – legg ut tomatene dristig.

Det er veldig praktisk å grille cherrytomater, selv om store frukter vil gjøre det. De kan kuttes i tykke skiver med en skarp kniv. I dette tilfellet må du stoppe ved varianter med tett masse. Myke tomater virker ikke – de renner raskt av. Skallet må være sterkt for at det ikke skal sprekke og for tidlig lekke saften Hvis det er store frø er det bare å riste grønnsaken godt, så faller de ut, eller hjelper med fingrene..

Slik griller du tomater

grillede tomaterVask først grønnsakene godt. Hvis du har små tomater, bruk en rist. Middels frukt kan spydes, og ikke mer enn 2 mm mellom dem. Store tomater – kutt og legg også på risten. Nå kan du begynne å steke, men salt og pepper blir vanligvis saltet først etter at filmen begynner å flake av. Og fett med vegetabilsk olje vil ikke skade. Og en nyanse til: ikke glem å sette grønnsakene i to på samme måte, med et snitt i en retning.

Kok tomatene i 10 minutter, og følg disse reglene:

  • snu for første gang etter tre minutter;
  • deretter – hvert minutt;
  • og når huden begynner å henge etter, snu den 2 ganger oftere.

Så snart saften og huden har begynt å forkulles, er det på tide å fjerne og servere. Det er slike tomater, gjerne varme, krydret med olivenolje, urter og hvitløk.

Grilling av grønnsaker – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor