15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Magisk rot med 9 krefter – elecampane, nyttige egenskaper og kontraindikasjoner

Fortell oss hvilke sykdommer elekampan brukes til, de gunstige egenskapene og kontraindikasjonene til denne urten. Jeg vet bare at elecampane buljong lindrer hevelse godt – i sommer hadde jeg sjansen til å prøve det selv. Beina mine var så hovne at jeg bare kunne ha flip -flops to størrelser større. Så tok bestemoren vår avkoket mitt fra røttene, og to uker senere glemte jeg helt dette problemet. Hun sier at før med elecampane generelt ble alle sykdommer behandlet. Er det sant?

elecampane nyttige egenskaper og kontraindikasjoner Sjelden hvilke urter som brukes til behandling i tradisjonell medisin, klarer å oppnå anerkjennelse på offisielt nivå. Imidlertid har denne planten lenge vært mye brukt i moderne legemidler. Meet – elecampane, nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for dette naturens mirakel var kjent for de gamle grekerne. De har ikke mistet sin relevans nå. Videre satte vitenskapen pris på den høye effektiviteten til elecampane og begynte å bruke det til fordel for mennesket. Alanton (tabletter for sår), Alatolactone (tatt med ascariasis) er laget av elecampane. Men ikke bare disse problemene kan løses med medisinsk urt..

Elecampane – nyttige egenskaper og kontraindikasjoner

sammensetning og bruk av elecampane Elecampane tilhører Aster-familien og vokser hovedsakelig på enger, stepper og skogstepper. Det er en forgrenet busk, hvis høyde kan overstige 2 m, med hele blader hovedsakelig i rotdelen. I andre halvdel av sommeren blomstrer gule blomster på den. Men urteleger “jakter” ikke på dem, men etter røtter, og bare fra planter eldre enn 2 år. Den yngre elecampane har ennå ikke klart å samle nok næringsstoffer.

Av de mest verdifulle komponentene i plantens kjemiske sammensetning er det verdt å markere inulin og eterisk olje. Den første er viktig for magen og bukspyttkjertelen, og den andre er viktig for å bekjempe ulike betennelser og ikke bare.

Hva er effekten av elecampane på kroppen

elecampane buljongSalver, avkok, juice, infusjoner og tinkturer er laget av plantens rhizom, som:

  • normalisere metabolisme;
  • fjerne ormer, rundorm og bendelorm;
  • lindre betennelse;
  • hold stolen sammen;
  • forbedre sputumutslipp;
  • ha en vanndrivende effekt og lindre hevelse;
  • lavere blodtrykk og kolesterolnivå;
  • styrke blodkar og hjerte;
  • behandle hud- og magesykdommer;
  • styrke og styrke kroppen.

Elecampane er indisert for sår, gastritt, leddsykdommer, kolecystitt. Det er effektivt for kvinnelige sykdommer (blærebetennelse, smertefull menstruasjon). Og menn vil bli kurert for infertilitet og prostatitt.

I hvilke tilfeller anbefales det ikke å ta elecampane

elecampane nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for brukUnder behandling med infusjoner eller avkok er det viktig å nøye observere doseringen. Hvis det overskrides, vises kvalme og oppkast, problemer med avføring, søvnløshet begynner å plage.

Bivirkninger fra mage -tarmkanalen er iboende de første behandlingsdagene, men vanligvis den tredje dagen forsvinner de.

I noen tilfeller kan det være en allergi mot bestanddelene i urten, da kan den ikke tas. Elecampane er også forbudt for gravide, ammende og barn under 3 år. I tillegg er behandling kontraindisert i nærvær av nyrepatologi, siden den vanndrivende urten øker belastningen på organene. Og gitt den avførende effekten av elecampane, anbefales det ikke for kronisk svekkelse av endetarmen.

Grass elecampane – hva er big deal

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor