15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Middel for ledd nr. 1 – tinktur av Adams eple på alkohol, påføring og tilberedning

Fortell oss, i hvilke tilfeller brukes tinkturen av Adams eple på alkohol, er det mulig å bruke dette middelet internt eller bare eksternt? Jeg besøkte en venn, osteokondrose forverret, det var slike smerter at ryggen ikke kunne rettes ut. Bare gni med denne tinkturen hjalp – venninnen hennes gjorde det selv, og ga meg litt på veien. Jeg vil lage det samme for meg selv. Sannsynligvis helbreder hun ikke bare sykdommer i ryggraden, men burde også?

tinktur av adams eple om alkoholbruk Adams eple eller maklyura er en ekstremt interessant frukt, som ligner på en rynket grønn appelsin. Den agurkluktende klebrig melkeaktig fruktkjøtt er giftig, men inneholder så mange næringsstoffer at den er medisinsk. Den mest populære, spesielt ved behandling av leddsykdommer, er tinkturen av Adams eple på alkohol, hvis bruk har en fantastisk effekt. På bare ett kurs kan du bli kvitt uutholdelige smerter ved å bruke produktet som kompress. Disse er imidlertid langt fra alle mulighetene til en megler. Det kalles “Guds gave”, fordi fruktbaserte produkter kan stoppe veksten av kreftceller – en av de farligste og mest alvorlige sykdommene..

I vårt område er Adams eple sjeldent. Den vokser bare i Kaukasus og Krim, men du kan alltid bestille frukt for tilberedning av en medisinsk tinktur ved hjelp av nettbutikker. Det viktigste er å selge avlingen som er høstet tidlig på høsten der. Det er på dette tidspunktet at den maksimale mengden næringsstoffer akkumuleres i fruktene..

Hvordan lage en alkoholisk tinktur av maklura selv

hjemmelaget maclura tinktur For å forberede tinkturen hjemme, brukes alkohol med en styrke på 70 eller 96%. Følgelig vil oppskriftene være litt forskjellige..

Alkoholtinktur 70%

ferdig maclura tinkturVask den ene frukten godt, riv den uten å skrelle skallet og overfør den til en 0,5 liters krukke. Hell alkohol til randen og la stå i minst 2 måneder. Tinkturen er klar når den blir gul..

Alkoholtinktur 96%

tinktur av maklyura på etylalkoholMal Adam -eplet i en blender eller kutt etter å ha veid fruktene. Overfør den resulterende massen til en glassbeholder og hell alkohol i et forhold på 1: 1. For kompresser kan tinkturen brukes etter 2 uker. For inntak må produktet oppbevares i minst et år..

Oppbevar ferdige tinkturer i kjøleskapet i 8 måneder.

Tinktur av Adams eple på alkohol – påføring

tinktur av adams eple om alkoholbruk hjemmeMedisiner laget av maklura kan brukes både eksternt og internt for å behandle sykdommer:

  • hud;
  • ledd;
  • vener;
  • ryggrad;
  • neoplasmer, inkludert ondartet.

Tinkturer kan brukes til oral administrering, gnidning og komprimering. Gniingen utføres om natten i 2 måneder. Kompresser skal påføres 2 ganger om dagen i minst en måned..

Tinkturen tas oralt i henhold til ordningen i løpet av 2 måneder. Drikk en gang om dagen, start med 1 dråpe og tilsett en annen daglig til slutten av måneden. I den andre måneden bør dosen gradvis reduseres, og 1 dråpe fjernes hver dag.

Hvordan lage en tinktur av maclura med fortynnet alkohol

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor