15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Woodlouse – nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for medisinsk ugress

Fortell meg hva woodlice helbreder, nyttige egenskaper og kontraindikasjoner til denne urten. Jeg har mye av det i hagen min, spesielt i bakgården ved søppelhaugen. Selv om kyllinger roer der hele tiden, blir ikke dette ugresset helt drept. Og nylig hørte jeg at det er mulig å lage en tinktur av det, som senker blodtrykket. Woodlice har virkelig slike egenskaper?

trelus nyttige egenskaper og kontraindikasjoner For gartnere er det en ekte straff, som bekjempes hvert år. Herbalists vet at kraftige helbredende krefter er skjult i små ovale blader. Trelus, fordelaktige egenskaper og kontraindikasjoner til denne planten er av stor betydning for tradisjonell medisin. Den grønnsaksdelen inneholder mange nyttige stoffer, dessuten er den spiselig. Urten kan konsumeres ikke bare ved forkoking eller steking, men til og med rå.

Woodlouse – nyttige egenskaper og kontraindikasjoner

trelus Planten skylder navnet sitt på sin kjærlighet til fuktighet og evnen til alltid å være saftig, selv i varme tørre somre. Woodlice vokser nesten overalt, men foretrekker skyggefulle steder med høy luftfuktighet. Jorden under den er alltid fuktig, og kulturen kan også forutsi regn. Knoppene hennes på denne dagen om morgenen blomstrer rett og slett ikke. Grenede tette busker er dekket med avlange blader med spisse spisser. Små hvite blomster ligner små stjerner. For denne planten kalles middels stjerne.

I motsetning til denne spiselige varianten er det også giftige stjerner: frokostblandinger, skog og lansettformede.

De helbredende egenskapene til woodlice

trelus nyttige egenskaper og kontraindikasjoner av urterTinkturer, avkok, lotioner og juice er laget av urter. Frisk stjerne er mest effektiv, men tørkede busker helbreder også. Du kan også fryse dem og deretter tilberede potions..

Woodlice hjelper til med å forebygge og behandle mange problemer, nemlig:

  • forbedrer immunitet;
  • regulerer blodtrykket, senker det;
  • fremmer rask helbredelse av forskjellige skader på huden;
  • renser huden;
  • beroliger nervesystemet;
  • forbedrer hjertefunksjonen;
  • øker hemoglobin;
  • lindrer spasmer;
  • stimulerer melkeproduksjonen i sykepleien.

Når det er umulig å bli behandlet med woodlice

woodlice juiceGitt plantens egenskap til å senke blodtrykket, er det forbudt å bruke medisiner fra stjernen i tilfelle hypotensjon. En annen urt kan forårsake en allergisk reaksjon ved individuell intoleranse. Hun har ikke flere bivirkninger.

Hva woodlice urt helbreder

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor