15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Apple forlater: fordeler og skader

Jeg hørte ofte fra min bestemor at eplebladste er veldig sunt. Selv drakk hun det og for oss barnebarna brygget hun det, spesielt om vinteren, da vi gikk med en snorret nese. Fortell oss hva som er de fordelaktige egenskapene til epleblader, og er det noen kontraindikasjoner?

blader i en krukke De fleste av oss oppfatter epletreet som et frukttre, som gleder seg over saftige og smakfulle frukter, men det er ikke alt det kan gi. Det viser seg at selv blader kan være nyttige, og ikke bare som mulch, selv om dette også er en veldig viktig hjelp for gartnere og gartnere. Hva er de fordelaktige egenskapene til epleløvverk, og er det noen kontraindikasjoner for bruk av midler basert på dem? La oss diskutere dette emnet mer detaljert..

Hva er bruken?te

Vakre grønne blader har en veldig verdifull sammensetning, takket være at de lenge har blitt brukt i folkemedisin for forebygging og behandling av visse sykdommer, samt for generell styrking av kroppen. Så epleblader inneholder en stor mengde vitamin C, noe som gjør dem ideelle for å øke immuniteten og bekjempe forkjølelse. Det er mange sporstoffer i bladene, for eksempel sink og kobber, jern og molybden og andre nyttige stoffer.

Vet du hva de sunneste bladene på skogseplet er? Det er i dem det mest “sure” vitaminet i sammenligning med “hjemmet” hagetrær.

Det er nok å brygge friske eller tørre blader og drikke helbredende te. Denne drikken forbedrer immuniteten, lindrer depresjon, i tillegg er den et godt betennelsesdempende middel og hjelper i behandlingen av hudsykdommer. I tillegg anbefales te fra bladene for bronkitt – det letter utslipp av slim og lindrer spasmer under angrep, mykgjør slimhinnen. Det hjelper også med magesykdommer (gastritt og sår).

Den maksimale konsentrasjonen av næringsstoffer i bladene akkumuleres til øyeblikket da epletreet begynte å sette frukt.

Restriksjoner på bruk av bladprodukterepletre blader

Til tross for de enorme fordelene, er det fortsatt verdt å ta tinkturer og drinker laget av epleblader med forsiktighet. De har en tendens til å fremme blodfortykkelse og holder avføringen sammen, noe som bør tas i betraktning.

Slike midler bør ikke tas:

  • med en tendens til forstoppelse;
  • for problemer med blod (hvis det allerede er for tykt).

Ikke la deg rive med folkemetoder for kvinner i en interessant posisjon, for ikke å skade seg selv og barnet..

Video om hvordan du tilbereder epleblader til te for fremtidig bruk

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor