15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi bruker det effektive insektmiddelet Teppeki på stedet mot skadedyr

I sommer ble mine stakkars epletrær hardt rammet av bladlus. Det jeg bare ikke prøvde å redde dem – jeg klarte å overvinne skadedyret bare delvis. En venn rådet meg til å ta Tepeki neste gang. Fortell oss hva som er Tepeki insektmiddel og hvordan du bruker det riktig? Jeg har ikke hørt om dette før.

stoff i en flaske En av de viktigste fiendene til gartnere og gartnere er forskjellige insekt skadedyr. De fratar ikke bare avlinger, men forårsaker også betydelig skade på avlingene selv, noe som gjør dem sårbare for sykdom. Ofte er folkemetoder ikke i stand til å takle en katastrofe, spesielt hvis den første fasen er savnet, og omfanget av nederlaget fanger en hel hage eller grønnsakshage. Og her kommer insektmidler til unnsetning – svært effektive legemidler mot skadedyrbekjempelse.

I dag er markedet for slike medisiner mangfoldig. Blant dem er det både potente legemidler, som bør brukes med forsiktighet og visse begrensninger, og helt sikre legemidler som ikke utgjør en trussel for både mennesker og miljø. Sistnevnte inkluderer insektmiddel Tepeki – et systemisk middel som lar deg ødelegge skadedyr fullstendig.

Hva er fordelene med dette insektmidlet, mot hvilke insekter det er effektivt og hvordan det skal brukes, vil vi snakke om dette i dag.

Kjennetegn ved stoffetinsektmiddel

Teppeki insektmiddel er tilgjengelig i form av granulat, som brukes til å forberede en arbeidsløsning. Den aktive ingrediensen i legemidlet er flonicamid, i en ganske høy konsentrasjon (500 g per 1 kg), men midlet har ingen negativ effekt på miljøet og gunstige insekter på grunn av lave forbrukshastigheter.

Tepeki er et av de mest effektive insektmidler som brukes til å bekjempe en rekke skadedyr som:

  • bladlus;
  • flått;
  • skjold;
  • trips;
  • løvhoppere;
  • koksider;
  • biller og andre.

Hvordan virker stoffet??

Etter sprøyting med en arbeidsløsning av et insektmiddel, begynner effekten innen 30 minutter. Insekter som har vært under direkte behandling forblir i live i ytterligere 4-5 dager, men mister absolutt evnen til å mate som et resultat av at de dør. I tillegg absorberes stoffet godt av den grønne delen av planten, etter å ha spist, dør andre skadedyr som bor utenfor områdene som er tilgjengelige for sprøyting..

Fordelen med insektmidlet er ikke bare virkningshastigheten, men også varigheten av beskyttelsen. Teppeki beskytter avlinger på en pålitelig måte i en måned, i tillegg forårsaker det ikke avhengighet hos insekter ved gjentatte behandlinger.

Hvordan søke?tepeki

Sprøyteoppløsningen bør tilberedes umiddelbart før behandling. For å ødelegge insekter er 1 gram av stoffet nok, og mengden vann avhenger av den spesifikke kulturen og er:

  • opptil 3 liter – for behandling av poteter;
  • opptil 7 liter – for et epletre;
  • opptil 8 liter – for blomsteravlinger (krysantemum, roser).

I tillegg brukes Teppeki også til behandling av vinterhvete (opptil 4 liter vann for samme mengde tilberedning).

Om nødvendig kan ny behandling utføres tidligst en uke etter forrige sprøyting. Maksimalt tre behandlinger er tillatt per sesong..

Bekjempelse av thrips med effektive insektmidler (Teppeki og andre) – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor