15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Frukt som kan lagres til sommeren – Richard epletre, sortbeskrivelse

Fortell meg hva som er terskelen for vinterhardhet for Richard -epletreet, jeg vil veldig gjerne vite en beskrivelse av sorten med detaljer. I vår plantet jeg en frøplante som nettbutikken sendte meg i gave. Da kjøpte jeg opp et anstendig beløp, pluss deres konstante kjøper. Selvfølgelig plantet jeg den for ikke å kaste den, og treet viste seg å være veldig bra, mer enn en meter høyt, med utviklede røtter. Men nå tror jeg, men vil epletreet overleve i midterste kjørefelt, vil det ikke fryse?

apple richard variasjon beskrivelse Blant det rike utvalget av moderne eplehybrider er mange gamle varianter som gir posisjoner når det gjelder egenskaper, glemt av gartnere. En av dem er epletreet Richard, beskrivelsen av variasjonen som dukket opp på begynnelsen av 1800 -tallet. Hans hjemland er Tyskland, og det er fremdeles ingen enstemmige fakta om den eksakte opprinnelsen. De fleste oppdrettere holder seg til versjonen om at epletreet ikke engang ble hentet ut av en forsker, men av en vanlig kirkeminister. Dette forhindrer imidlertid ikke at epletreet blir populært i hjemlandet. Og de som har sett mørk frukt minst en gang og smakt sin søte fruktkjøtt, prøver også å dyrke en variasjon. Gitt noen funksjoner, viser det seg at dette ikke er overalt..

Apple -tree Richard – variasjonsbeskrivelse

epletre Richard Selve treet er ganske kompakt i størrelse og vokser i høyde opp til maksimalt 3 m. Det har en tett halvkuleformet krone av tykke, sterke grener dekket med mørkegrønt løvverk.

Et karakteristisk trekk ved Richard-epletreet er delvis selvfruktbarhet. Den vil også bære frukt når den plantes alene. Men å ha pollinatorer i nærheten, for eksempel Jonathan- eller Idared -epletrærne, vil øke utbyttet. Samtidig kan Richard selv være en pollinator for mange varianter med lignende blomstringstider..

Når modnes eplene og smaker de?

eplehøst richardEpletreet blomstrer i begynnelsen av mai og gleder seg med delikate rosa blomster i flere uker. Når det gjelder modning, tilhører den høsten, epler modnes i september-oktober. De har en kjegleform og lett ribbe, veier mer enn 200 g og er malt i en rik burgunderfarge. De subkutane punktene er godt synlige. Fruktmassen er kremet, fast og saftig, med en liten tartnote.

Utbyttet av sorten er stabilt og avhenger ikke av værforholdene, men ikke spesielt høyt. Du kan ta omtrent 70 kg frukt fra ett tre. På et gjennomsnittlig nivå har Richard -epletreet også motstand mot sykdommer, derfor kan man ikke klare seg uten forebyggende behandlinger. Og det som er spesielt opprørende er det faktum at sorten bare kan dyrkes sør i landet vårt. Epletreets vinterhardhet er også gjennomsnittlig; frost 28 ° C vil være kritisk for det. Selv om vinteren er varmere, men med kortvarig kulde, forlater treet tungt etter frysing.

Fordeler og ulemper med sorten

apple richard beskrivelse av sorten fordeler og ulemperOg likevel er det ikke forgjeves at epletreet Richard av mange anses å være en favoritt, fordi hun:

  • fra år til år gir en stabil høst, som kan økes ved hjelp av pollinatorer;
  • i seg selv er en pollinator;
  • har en utmerket smak og presentasjon av frukten, som kan transporteres uten skader;
  • allsidig i bruk av epler;
  • den har en lang holdbarhet på avlingen (opptil 7 måneder).

Blant manglene som forhindrer at sorten leder blant moderne hybrider, kan man nevne utilstrekkelig vinterhardhet. Når det gjelder svak immunitet, kan dette håndteres ved rettidig behandling av trær fra sopp og skadedyr.

Videoanmeldelse av Richard -epletreet

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor