15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan plante sitrongress om høsten – vilkår og funksjoner i prosedyren

Fortell meg hvordan du planter sitrongress om høsten? En nabo delte busken hennes, hun er bare luksuriøs og flettet hele buen i gården. Jeg har bedt om en skjæring lenge, så hun dyrket en ferdig liten busk til meg og tok den med i går. Det er allerede høst, men det er fortsatt varmt, jeg tror jeg får tid til å lande det. Hvor vil sitrongress bli bedre og om det er nødvendig å dekke det til vinteren?

hvordan plante sitrongress om høsten Lyse grønne blader på lange vridne skudd, hvite blomster og røde bær gjør kinesisk sitrongress til en dekorasjon av stedet. Denne flerårige vintreet er ganske upretensiøs, men for at en ung frøplante skal kunne slå rot, er det viktig å vite hvordan man skal plante sitrongress om høsten. Det er denne gangen som regnes som den mest passende perioden for å anskaffe og plante en flerårig i den sørlige stripen. Været er varmt ute, det er fremdeles nok tid framover til busken kan slå rot godt før de første frostene begynner. En varm vinter vil ikke kunne skade sitrongresset som har modnet. Selvfølgelig, hvis du ikke er sen for å gå ombord og gir ham denne sjansen, og også velger riktig sted.

I midtbanen og de nordlige områdene med kaldere klima, anbefales det å plante en vinstokk om våren. Kort høst og tidlig frost vil ikke forlate frøplanten for roting..

Når skal man plante

sitrongress frøplanter Den nøyaktige tidspunktet for høstplantingen avhenger av det spesifikke regionale klimaet. Generelt faller denne perioden på begynnelsen av høsten. Jo varmere og lengre den er, desto senere er landing mulig. I sør, plant dristig sitrongress selv i oktober – det vil få tid til å slå rot. Men jo lenger unna du er, jo tidligere må du ha tid til å gjøre det. Følgelig, nærmere den sentrale stripen, blir landingen utsatt til september.

Hvor å plante

hvor man skal plante sitrongressKinesisk sitrongress elsker varme og lys, så velg det mest opplyste stedet for det på stedet, beskyttet mot vinden. I skyggen utvikler den seg dårlig og bærer ikke mye frukt, og det vil gjøre vondt i trekk.

Ikke glem å legge en avstand på minst 1,5 m fra store trær og bygninger slik at de ikke blokkerer solen for planten..

Vintreet elsker jorda fruktbar og lett, mens den ikke tåler stillestående vann i det hele tatt. Vurder dette og sørg for å gi et dreneringslag i plantegropen. Dens optimale dimensjoner er 50 cm * 50 cm (dybde * bredde). Drenering kan være ødelagt murstein eller småstein. Innholdet i gropen bør også inneholde gjødsel, så bland utgravd jord med følgende ingredienser:

  • humus;
  • løvrike bakken;
  • aske;
  • superfosfat.

Hvordan plante sitrongress om høsten

plante sitrongressBest av alt, to år gamle frøplanter med et lukket rotsystem, som har vokst røtter opp til 20 cm i lengde, slår rot. De skal ha en jevn bark, noe som indikerer tilstrekkelig fuktighet og riktig lagring. Hvis du har kjøpt en busk med åpne røtter, må du undersøke den nøye. Sunne, men tørre røtter krever bløtlegging. Du kan legge til et vekststimulerende middel i vannet.

For lange røtter kan forkortes ved å kutte dem til den totale lengden på de gjenværende røttene.

Når hullet er klart, fyll det opp til det halve med den tilberedte jordblandingen. Installer frøplanten, rett opp røttene hvis de er åpne, og dekk til med næringsrik jord. Tamp ned stammesirkelen og vanne rikelig. Ikke dyp rotkragen – den skal stikke 5 cm over jorden. Når du planter i rader, må du la minst 1,3 m være mellom buskene. Hvis plantingen er i to rader, bør avstanden mellom dem være minst 2,2 m. For den første overvintringen unge er det tilrådelig å dekke sitrongress og mulch jorden rundt stammen.

Funksjoner ved planting av schisandra chinensis – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor