15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Frøfrie tidlige druer Jupiter – beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser

Fortell oss hvilken type Jupiter -druen tilhører, en beskrivelse av sorten, et bilde, anmeldelser om den, hvis noen. Jeg plantet to busker i fjor vår, begynte godt og sovnet til og med uten ly. Riktig nok var det varmt her, så jeg dekket ikke til. Jeg håper virkelig at jeg neste sesong får smake på signalhøsten. Venner roser druene, de sier at den er veldig søt. Hva er utbyttet og smaken av denne sorten? Og er det nødvendig å ly for ham i kalde vintre? Prognosører lover at det i år blir kaldt, så jeg er bekymret for at vintreet ikke fryser.

Jupiter druesort beskrivelse foto anmeldelser Det er ikke ennå i statsregisteret i Russland, men oftere og oftere kan det bli funnet i private vingårder på grunn av dets enkle dyrking og høy frostbestandighet. Dette er en av de nye amerikanske hybrider – Jupiter -druen, en beskrivelse av sorten, et bilde, anmeldelser som blir mer kjente for hvert år. Allerede i dag dyrkes druer vellykket, ikke bare i det varme Krasnodar -klimaet, men selv i Ural. Og selv om klyngene er små, men veldig søte, er de dessuten også pitted.

Jupiter druer – beskrivelse av sorten, bilder, anmeldelser

drue busk jupiter

Jupiter representerer borddessert tidlige druer. I varme områder høstes avlingen fra midten av juli, i kjøligere klima – i det første tiåret av august..

Ifølge vinprodusenter som dyrker Jupiter i Krasnodar-territoriet, er dette en av de beste variantene som ikke er i ly. I tillegg er druene svært økologiske. På grunn av immunitet mot store sykdommer trenger vingårder nesten ikke kjemisk behandling.

Jupiter druebusker kjennetegnes ved et vertikalt arrangement av skudd, noe som gjør det lettere å ta vare på dem. De har en gjennomsnittlig kraft og god modenhet av vintreet, hvor barken blir rød av alderen. Bladene er store, med 3-5 fliker, rik grønn farge.

Sorten tåler minus 28 ° С. Dette gjør at den kan dyrkes uten ly i mange regioner. I tillegg er den nesten fri for mugg, mugg, antraknose og grå råte og er motstandsdyktig mot skadedyr..

Frukt og smak

druebær muggDe tidlige Jupiter-druene vokser raskt. Frøplanten gir en signalhøst i det andre året, og starter fullverdig frukting fra det fjerde året. En voksen busk vil gi opptil 30 kg druer.

Buntene er middels store, som ifølge anmeldelser ikke er veldig populære blant vinbønder. Maksimal vekt overstiger ikke 700 g, men i gjennomsnitt veier hver haug 400-500 g. Formen er konisk, bærene er moderat tette. Men druene selv vil glede deg med sin store størrelse og vekt opptil 5 g. I utgangspunktet er de langstrakte, men det er også runde former. Bærene er dekket med en tynn, men tett hud, hvis farge avhenger av modningstrinnet. Samtidig modnes de ujevnt, og på en haug kan det være både rosa og blå bær. Når den er fullstendig modnet, er Jupiter nesten svart i fargen. Selve kjøttet er grønnaktig, veldig saftig og kjøttfullt, crunches og lukter muskatnøtt. Og den har nesten ingen frø, som sorten er klassifisert som en rosinart.

Smakskarakter – 9 av 10 poeng, noe som indikerer dens høye verdi.

Fordeler og ulemper med sorten

Jupiter druer fordeler og ulemper med varianterAv fordelene med Jupiter -druen er det først og fremst verdt å merke seg:

  • tidlig modenhet og tidlig modenhet;
  • store, søte og aromatiske bær uten frø;
  • mangel på erter, sprekker og skader på bær av veps;
  • motstand mot frost, sykdommer og skadedyr;
  • muligheten for å transportere og lagre avlingen i et par måneder etter høsting.

Hybriden har nesten ingen ulemper, bortsett fra lav tørkebestandighet på lett jord. Og likevel – hvis du overeksponerer høsten, begynner bærene å smuldre. Dessuten liker ikke alle de små klyngene..

Videoanmeldelse av Jupiter -druen

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor