15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er faren for en sunn og velsmakende “utenlands” frukt – er det mulig å bli forgiftet med persimmon

Jeg trenger virkelig hjelp, si meg, kan jeg bli forgiftet med persimmon? Jeg ville overraske barnet, kjøpte to kilo persimmons og la det stå på kjøkkenet, mens hun gikk til butikken. Mens jeg var borte, klarte datteren min å spise, sannsynligvis minst tre stykker, å dømme etter hvor mange som var igjen. På kvelden følte hun seg dårlig, hun sa at hun var kvalm og vondt i magen, til og med oppkast var en gang. Dette kan skyldes persimmon og hva du skal gjøre? Snart er natten ute, skummelt, plutselig blir det enda verre.

er det mulig å bli forgiftet med persimmon Bare barn vet ikke om de fordelaktige egenskapene til persimmon, men de elsker til og med denne søte eksotiske frukten med en original smak. Til tross for de mange positive egenskapene, kan du i noen tilfeller i stedet for nytelse få en helt motsatt effekt og til og med komme til sykehuset. Hvis du tviler på om persimmoner kan forgiftes, må du studere hvordan det påvirker menneskekroppen. Og vi snakker ikke bare om fordelene, men også om mulig skade. På den ene siden er det vist at persimmon brukes til hjerte-, endokrinologiske og nervøse sykdommer. Men du må forstå nøyaktig hvor mye du kan spise og hva slags frukt..

Er det mulig å bli forgiftet med persimmon

hva er faren for persimmon Helseproblemer kan oppstå med både umodne og overmodne frukter. Grønn persimmon er ikke bare smakløs, men den bidrar også til dannelse av steiner i magen. Tanninene i frukten dannes fra mat allerede i magen. Som et resultat oppstår tarmblokkering og forgiftning fra å stoppe magen. Faren for overmoden frukt er at det er fare for å svelge et råttent fragment og infisere kroppen med giftstoffer. Det vil trolig være overflødig å minne om farene ved uvaskede frukter – de kan også forårsake forgiftning.

Persimmon er en veldig hard frukt for magen, spesielt for små barn. Fordøyelseskanalen deres er rett og slett ikke i stand til å behandle den eksotiske godbiten ennå. Men selv voksne må bruke persimmon i små mengder, opptil 150 g per dag..

I tillegg kan du ikke spise persimmons på tom mage, så vel som umiddelbart etter proteinprodukter (kjøtt, melk, fisk, sjømat). Hvis du har problemer med magen, bør eksotiske stoffer forlates helt..

Forgiftningssymptomer

persimmonforgiftningssymptomerBare et par timer er nok til at forgiftningen manifesterer seg i formen:

  • kvalme;
  • hodepine;
  • svimmelhet;
  • svakhet;
  • temperaturøkning;
  • diaré;
  • oppkast.

Hva du skal gjøre hvis du blir forgiftet

hva du skal gjøre hvis du blir forgiftet med persimmonDet første trinnet er å ta absorbenter som hjelper til med å fjerne giftstoffer fra kroppen. Og unngå dehydrering ved å drikke små mengder vann.

Du kan ikke drikke te og kaffe – varme drikker vil bare skade, noe som ikke bidrar til tilbaketrekking, men til absorpsjon av giftstoffer.

Vasking av magen med en svak løsning av kaliumpermanganat eller saltet vann med brus vil også gi et godt resultat. Men husk at det ikke kan gjøres hvis ansiktet har symptomer på obstruksjon av mage eller tarm. I slike tilfeller er akutt sykehusinnleggelse nødvendig, så vel som om det ikke kommer lettelse innen et par timer.

Hva skjer hvis du overspiser persimmoner

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor