15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når skal jeg plante tomater i Leningrad -regionen, uansett hvor tidlig eller sent

Kan du fortelle meg når jeg skal plante tomater i Leningrad -regionen? I år sådde jeg frøene i begynnelsen av mars, så de vokste meg igjen. Jeg beholdt den i huset på vinduskarmen. På gaten kom varmen sent og plantene måtte plantes i bakken nesten liggende, de var veldig høye. Og mange av buskene forsvant, sannsynligvis på grunn av dette. Og hvis jeg tar den til sesongen neste sesong, og derfra – til sengene, kan jeg så den samtidig? Eller bedre senere?

når skal jeg plante tomater i Leningrad -regionen Selv de mest produktive varianter av tomater vil ikke bære mye frukt hvis plantene til avlingen er svake. Og for dette er det viktig å så frø i tide, men samtidig ikke glem de klimatiske egenskapene. Når du vet når du skal plante tomater i Leningrad -regionen, kan du fremskynde eller forlenge dyrkingstiden og tidspunktet for planting i bakken. Kald vår, sen varme og frost igjen kan ødelegge plantene som er plantet for tidlig. Men det er også umulig å overeksponere frøplanter i et varmt rom. Tomater begynner å strekke seg og blir svake, de tåler å transplantere verre, og dette påvirker produktiviteten. Sen såing vil heller ikke være fordelaktig, for i dette tilfellet vil tomatene ikke få tid til å bli sterkere. Og tidlig høstfrost vil forhindre at fruktene modnes. Hvordan fortelle om det er på tide å så?

Når skal jeg plante tomater i Leningrad -regionen med videre vekst i et drivhus

når du skal så tomater for frøplanter med å vokse i et drivhus Oppvarmede drivhus er en dyr fornøyelse, og ikke alle har det. Oftest blir slike strukturer oppvarmet naturlig (av solen). Og de fungerer som et mellomledd i kjeden “hus / vinduskarmen – åpen bakke”. Først holdes plantene i huset, og når de blir sterkere og det blir litt varmere ute, blir de tatt ut i et par uker i et drivhus oppvarmet av solen. Og derfra plantes de i sengene etter at frosten forlater.

I gjennomsnitt tar det omtrent 50 dager fra tidspunktet for såing av frøene til plukking av plantene i drivhuset. Tidspunktet for såing avhenger direkte av forholdene der det skal oppbevares på et tidlig stadium:

  1. Hvis du gir kunstig supplerende belysning til plantene, vil de utvikle seg raskere. Dette betyr at du kan så frøene senere, i midten av mars..
  2. Hvis belysningen bare er naturlig, uten bakgrunnsbelysning, trenger plantene mer tid til å utvikle seg. Da er det bedre å så frø i midten av februar..

Frøplanter transplanteres fra drivhuset til åpen mark i begynnelsen av juni. Tidligere var det ikke verdt det, for i Leningrad -regionen, selv på dette tidspunktet, kan det fortsatt være frost på bakken. Du kan også la tomatene stå helt i drivhuset. Men de må gi dem kunstig vanning og selvfølgelig frisk luft slik at plantene ikke overopphetes..

Datoer for såing av frø for planting av frøplanter direkte i åpen mark

tidspunktet for planting av tomater med videre planting direkte i bakkenHvis det ikke er noe drivhus i det hele tatt som sådan – er det greit. Du kan beholde tomater på vinduskarmen i hele “frøperioden”, bare gi dem belysning (sørlige vinduer eller tilleggsbelysning). Og etter å ha ventet på varmen, transplanter plantene umiddelbart i åpen mark. Bare hastverk i en slik situasjon er ikke den beste løsningen. Med tidlig såing vokser frøplantene hvis værforholdene ikke tillater å flytte dem til sengene. Den optimale tiden for såing kommer først i slutten av mars eller begynnelsen av april..

Tomater for Leningrad -regionen

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor