15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikke skynd deg å gå til tannlegen – hvordan valnøtter vil hjelpe mot tannstein

Fortell meg hvordan du bruker valnøtter mot tannstein, og hjelper det virkelig? Jeg har ikke vært hos tannlegen på lenge, men da hadde jeg tannpine, kom til en avtale og oppdaget et nytt problem. De ville fjerne steinen, men jeg viste meg å ha veldig tynn emalje, og nesten alle tennene mine har fyllinger. Legen påtok seg ikke å rengjøre, sa at hun var redd for å skade, og anbefalte å prøve folkemedisiner. Jeg prøvde brusen, det hjalp ikke, bare det begynte å gjøre vondt i magen. Hvordan rengjøre en stein med en valnøtt og hva som trengs, selve kjernene eller skallet?

valnøtt mot tannstein Alt er sunt i valnøtter: deilige næringsrike kjerner, blader mettet med jod og til og med skjell. Det er utrolig hvor mange næringsstoffer som finnes i tette membraner, takket være at de blir medisinske. Og ved å bruke en valnøtt mot tannstein, kan du ikke bare bli kvitt plakk smertefritt, men også forhindre mer alvorlige problemer. Det er ingen hemmelighet at en stein blir årsaken til en sykdom som gingivitt, og kan til og med føre til tap av tenner. I dag regnes mekanisk plakkfjerning på tannlegekontorer som den mest effektive løsningen. Imidlertid er denne prosedyren ikke like sikker. På grunn av det uunngåelige bruddet på emaljens integritet mister tennene sin naturlige beskyttelse, blir følsomme og kan til og med smuldre. Derfor er det viktigste å legge merke til steinen i tide. Og valnøtten vil hjelpe til med å bli kvitt den på en smertefri måte..

Vi snakker om tannstein dannet over tannkjøttet. Den kan finnes alene – det er pigmenterte avsetninger i form av gule eller mørke flekker. Oftest vises de nær selve tannkjøttet, men direkte på selve tannen. Hvis tannstein har dannet seg under tannkjøttet, er det umulig å oppdage eller kurere det hjemme. Bare ved hjelp av en kvalifisert tannlege.

Hvorfor er nøtt nyttig for tannhelse?

hva er bruken av valnøtter for tannhelse I dette området, ikke kjernene selv, men skjellene vil være uvurderlige. Den inneholder ikke mindre nyttige stoffer enn nøttene selv, inkludert et naturlig antiseptisk – jod.

På grunn av sin kjemiske sammensetning har skallet en helbredende effekt ved behandling av tannsjukdommer, spesielt:

  • myker opp harde formasjoner og hjelper til med å fjerne tannstein;
  • renser emalje og bleker tennene;
  • forhindrer dannelse av ny plakett;
  • lindrer tannkjøttbetennelse;
  • fjerner blødende tannkjøtt;
  • desinfiserer munnhulen;
  • akselererer helbredelsen av sår på tannkjøttet;
  • lindrer smerter.

I noen tilfeller er det kontraindisert å bruke skallet og tilberedte produkter basert på det. Først av alt, hvis du er allergisk mot nøtter, samt stomatitt og hudsykdommer, psoriasis og diatese. Du kan heller ikke bruke nøtter til å behandle problemer med bukspyttkjertelen..

Hvordan bruke valnøtter til tannstein

hvordan du bruker valnøtter mot tannsteinEt vannavkok tilberedes fra skallet: 200 ml vann helles i 40 g av skallene. Etter koking, kok i 25 minutter slik at skallet gir opp alle stoffene. Buljongen er klar når den får en bestemt aroma og blir mørk.

Denne buljongen brukes ikke til å drikke, men til rengjøring av tenner. En tannbørste dyppes i den i et kvarter (det er bedre å ta en ny, ikke den som vanligvis brukes til å pusse tennene). Og så rengjør de hver tann godt og til slutt – skyll munnen. Det anbefales å gjøre minst to slike prosedyrer i løpet av dagen. Etter hvert vil steinen mykne og gradvis skrelles av for hver påfølgende prosedyre.

Hvordan bli kvitt tannstein med et nøtteskall

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor