15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det beste middelet for foryngelse – mesembriantemum crystalum, nyttige egenskaper

Hvor, i tillegg til hagearbeid, brukes mesembriantemum crystallum, har denne planten nyttige egenskaper? Nylig kom jeg over motstridende informasjon. Jeg leste at planten er giftig, den brukes ikke engang i folkemedisin. Og jeg har en veldig god fransk ansiktskrem. Instruksjonene indikerer at den inneholder mesembriantemum ekstrakt. Kanskje produsentene tok feil eller at blomsten virkelig kan være nyttig?

mesembriantemum crystallum nyttige egenskaper Disse upretensiøse, kompakte sukkulenter er veldig populære blant gartnere. Frodig og lang blomstring og krevende karakter er ikke alle kulturens fordeler. Dette er en mesembriantemum crystallum, hvis gunstige egenskaper er veldig interessante. På den ene siden har den ingen offisiell bruk som medisinsk plante. Men samtidig er det noe veldig viktig i denne blomsten..

Hva er en plante

mesembriantemum crystallum Mesembriantemum crystallum, opprinnelig fra familien Aisaceae, er en av de mest populære kulturtypene. Det brukes ofte i landskapsarbeid. Lavt voksende busker på ca 13 cm høye vil harmonisk passe inn i alle blomsteroppsatser. De blomstrer vakkert og lenge, helt til frosten. Og den vokser best i solfylte områder, hvor mange planter er for varme. I tillegg er disse blomstene enkle å ta vare på. Evnen til å akkumulere fuktighet i bladene eliminerer behovet for hyppig vanning av disse sukkulenter..

Alle typer og varianter av mesembriantemum tolererer sommervarmen perfekt, men ikke dvale i det åpne feltet. Vi dyrker dem som ettårige eller innendørs planter..

Mesembriantemum crystallum – nyttige egenskaper til planten

mesembryanthemum bladerStenglene og bladene på planten inneholder opptil 0,9% alkaloider, og nærmere bestemt: toruosamin, mesembrinin og mesembrin. De tilhører psykotrope stoffer og har sterke hallusinogene egenskaper. I denne forbindelse bruker ikke offisiell medisin mesembriantemum som medisinsk plante. Videre regnes en vakker saftig som giftig..

Men i noen land drar tradisjonelle healere nytte av kulturens farlige egenskaper. Så, vannekstrakter av krystallgress, hvis de er riktig tilberedt og brukt, kan ha en positiv effekt. De hjelper til med å slappe av muskler, forårsaker mild eufori..krem basert på mesembryanthemum ekstrakt

Imidlertid er det viktigste bruksområdet for mesembryanthemum, bortsett fra hagearbeid, kosmetologi. Plantekstraktet har følgende egenskaper:

  • påvirke huden på mobilnivå;
  • starte restaureringsprosesser i kroppen;
  • redusere effekten av miljøskadelige faktorer på huden;
  • glatt ut rynker og forbedrer hudens tilstand.

Det er umulig å forberede ekstraktet hjemme; dette gjøres bare ved hjelp av sofistikert utstyr. Bladene på planten knuses umiddelbart etter høsting og ved svært lave temperaturer. Dette er den eneste måten de beholder stoffene sine..

nyttige egenskaper av mesembryanthemumKosmetiske selskaper bruker vellykket plantens gunstige egenskaper og produserer pleieprodukter mot rynker basert på ekstraktet. For eksempel vokser Yves Rocher mesembriantemum for ytterligere ekstraktproduksjon og produksjon av serum og kremer.

Mesembriantemum crystallum i landskapsdesign

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor