15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er unikt med furuolje – egenskaper og bruk av et naturlig antiseptisk middel

Kan du lære mer om et middel som furuolje, egenskapene og bruksområdene til dette produktet til behandling? Personlig tilfører jeg alltid noen få dråper til aroma -lampen min i den kalde årstiden, og spesielt når jeg blir syk. Med bronkitt er det mye lettere å puste furuluft. Jeg hørte at olje også brukes mot andre sykdommer, ikke bare virale. Hvilke og hvordan, de puster også eller tar inn?

furuoljeegenskaper og bruksområder Bartrær, inkludert furu, har alltid vært kjent for sine antibakterielle og antivirale effekter. Det er furuolje som har den maksimale konsentrasjonen av næringsstoffer, hvis egenskaper og anvendelse har et bredt spekter. Selvfølgelig er hovedformålet med å bruke oljen å behandle sykdommer i øvre luftveier. Men, i tillegg til dette, er et duftende produkt i stand til å forhindre og kurere mange andre problemer..

I dag kan du kjøpe eterisk olje på nesten hvilket som helst apotek. Det er spesielt populært blant aromaterapi -elskere. Ved å puste inn damper med bartrær kan du ikke bare styrke immunsystemet, men samtidig slappe av. Og det teller ikke det faktum at oljen fungerer som et naturlig antiseptisk middel. Det nøytraliserer betennelse og ødelegger virus og bakterier.

Furuolje – egenskaper og bruksområder for behandling

eterisk olje av furu Oljen selges i små flasker, og fargen er den samme som furuharpiks som strømmer fra sårene på grenene. Lysegul olje er flytende, med en harpiksholdig barsk aroma. Den er laget av unge kvister, knopper og nåler av en plante..

De helbredende egenskapene til furuolje

medisinske egenskaper av furuoljeI tillegg til den antivirale effekten, har oljen også:

 • slutter å blø;
 • styrker immunsystemet;
 • stimulerer og letter utskillelse av slim;
 • lindrer betennelse og smerter i kramper;
 • slapper av;
 • normaliserer blodtrykket;
 • fjerner sand og stein fra nyrene;
 • forbedrer tilstanden til hud, hår, negleplater;
 • har antipyretisk, antiseptisk og antibakteriell effekt.

Hvordan furuolje brukes til å behandle og forebygge sykdom

hvordan påføre furuoljeEterisk olje av furu kan ikke brukes i sin rene form. Sørg for å fortynne den i basisvæsken. Avhengig av bruksmåten kan dette være:

 1. Vann: For innånding, hell varm væske og tilsett 4 dråper olje.
 2. Olje: oliven, solsikke, appelsin, lavendel, sypress. For massasje, bland 5 dråper furuolje og noen av de angitte oljene. For gni, tilsett hver 7 g baseolje 7 dråper furu.
 3. Melk. Fortynn 4 dråper olje i en liten mengde og tilsett badekaret. Du kan også bruke denne blandingen i dampbad og badstuer..

Furuolje tas bare inn i henhold til indikasjonene fra en fytoterapeut. Og kategorisk sett ikke i sin rene form. For oral administrering, bland en dråpe olje med honning.

Kontraindikasjoner

furuolje kontraindikasjonerFuru kan være et sterkt allergen, så sørg for å teste det før du bruker oljen. For å gjøre dette, legg et par dråper fortynnet olje på albuens skurk. Hvis det er en lokal reaksjon på huden i form av irritasjon, kan du ikke bruke oljen..

Det er også kontraindisert å bruke olje:

 • gravide kvinner;
 • diegivende;
 • barn;
 • i nærvær av nyresykdom, hjerteinfarkt, sår og gastritt.

En uavbrutt behandling med furuolje bør ikke overstige to uker.

Nyttige egenskaper og oppskrifter for bruk av furuolje

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor