15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aromatisk og medisinsk sedertre tinktur – fordelene og skadene ved et helbredende middel

Fortell meg hvordan sedertre tinktur er laget hjemme, fordelene og skadene ved et slikt middel? En gammel venn sendte meg en liten flaske, og visste hvordan revmatisering plager meg de siste årene. Jeg tok ordet for det og brukte tinkturen for å gni. Til min overraskelse hjalp det, smerter og kramper begynte å komme mye sjeldnere. Men nylig gikk medisinen min tom, og nå vil jeg gjøre det selv. Og plutselig, i hvilke tilfeller det vil komme godt med. Kan du fortelle meg hvordan du tilbereder et slikt legemiddel, og hvilke andre medisinske egenskaper det har?

sedertre tinktur fordeler og skader Mye har blitt skrevet og sagt om den helbredende kraften til bartrær, og sedertre er en av de mest fantastiske bartrærne. Hans små nøtter inneholder et helt spisekammer med vitaminer, de spises akkurat slik, og medisinske tinkturer tilberedes også. Sedertinktur har fantastisk kraft, fordelene og skadene har blitt studert i lang tid. Kombinasjonen av alkohol og sedertre er også unik ved at den alkoholiske komponenten så mye som mulig absorberer alle nyttige stoffer fra nøttene. Som et konserveringsmiddel beholder alkohol i lang tid alt det har absorbert. Og på grunn av forbedret blodsirkulasjon og vasodilatasjon fremmer det raskere absorpsjon av næringsstoffer. Som et resultat vises effekten av å ta et slikt middel raskere og er kraftigere. I tillegg til den positive effekten på kroppen, er tinkturen også ganske behagelig for smaken..

Sedertinktur – fordelene og skadene ved et middel

alkoholtinktur av pinjekjerner Små nøtter inneholder mye fettsyrer, vitamin A, C, B, K, kalsium, jern, kalium og mange andre sporstoffer. Som et resultat av å ta sedertre tinktur:

  • øker immunitet og motstand mot sykdom;
  • forbedrer hørsel, syn, leddmobilitet;
  • reproduksjonssystemet fungerer mer effektivt;
  • overflødig væske og salt fjernes og ødem forsvinner;
  • stoffskiftet blir bedre;
  • sår og andre hudskader leges raskere.

Tinkturen er indikert for sykdommer som revmatisme, diabetes mellitus, gastrointestinale problemer, åreforkalkning. Det lindrer angst, lindrer søvnløshet og øker hemoglobinnivået.

Hva er kontraindikasjonene for sedertre tinktur

nyttige egenskaper av sedertre tinkturSom alle alkoholholdige produkter har tinkturen en rekke kontraindikasjoner. Først og fremst gjelder dette intoleransen til denne komponenten og alkoholisme. Det er også forbudt å gi et slikt middel til barn, gravide og ammende.

Du kan ikke ta tinkturen samtidig med beroligende midler og legemidler, i instruksjonene som det er inkompatibilitet med alkohol.

Sedertinktur (på alkohol eller vodka) er også kontraindisert i nærvær av hepatitt, herpes og nyresykdom. Ikke glem allergien mot nøtter, fordi sedertre også tilhører dem. Selvmedisinering er i alle fall strengt forbudt. Aksept av tinktur i hvilken som helst form og bruk av den på noen måte må først avtales med den behandlende legen.

Hvordan lage en tinktur hjemme

sedertrein tinktur fordelene og skadene ved matlagingDet er mange oppskrifter for å forberede et helbredende middel. Det klassiske alternativet er å helle 100 g uskallede nøtter med 0,5 liter alkohol eller vodka. Etter å ha insistert i 2 uker på et mørkt sted, er tinkturen klar. Den kan brukes internt eller eksternt.

Fordelene og tilberedningen av sedertre tinktur

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor