15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvor å dyrke Epic Aubergine – Tidlig nederlandsk hybrid

Fortell meg, er Epic aubergine egnet for dyrking i Moskva -regionen på det åpne feltet? Jeg elsker denne sorten veldig godt for sin nesten søte fruktkjøtt, og for første gang prøvde jeg den med min bestemor, som planter bare Epic hvert år. Det er sant at hun bor helt sør, det er ingen spesielle problemer med å dyrke, til og med plante bananer. Sommeren vår er ikke så varm, og enda kortere. Jeg vet at sorten er tidlig moden, kanskje den får tid til å modnes? Eller er det fortsatt bedre å ikke risikere det og la et hageseng ligge i drivhuset for eggplanter.?

aubergine episk Når du velger en auberginesort, må du huske på at denne termofile avlingen har en veldig lang vekstsesong. Følgelig, for en god høst, trenger planter mer varme, lys og tid, noe som ikke er mulig i alle regioner. Eggplant Epic er en av de tidlige variantene som godt motstår stress og sykdom. Den tilpasser seg enkelt og raskt til vekstforhold og er en av de første som modnes. Samtidig vil det glede deg med utmerket smak og godt utbytte..

Aubergine Epic – variasjonsbeskrivelse

episk aubergine busk Epic representerer nederlandske hybrider preget av tidlig modenhet og økt motstand. Fra det øyeblikket plantene plantes til et permanent sted til samlingen av de første fruktene, går det ikke mer enn 60 dager.

Modningstiden kan forlenges med ytterligere 20 dager hvis det oppstår ugunstige forhold. Til tross for at hybriden anbefales for alle regioner, beholder den i det åpne feltet sine fordeler og produktivitet bare i sør. I kjøligere klima er det bedre å plante episke auberginer i et drivhus..

Auberginebusker vokser kraftige, opptil 1 m høye, med en sterk og lett pubescent stilk. Bladene er av normal form og farge, ikke veldig store. Hybriden har høy immunitet mot mange sykdommer, spesielt mot tobakkmosaikkviruset.

Fruktegenskaper

aubergine episk fruktSorten er universell, frukten konsumeres fersk og brukes til høsting om vinteren. Hollenderen har et høyt utbytte: fra 1 kvm. m. samle opptil 6 kg store, veier minst 250 g, frukt. De første auberginene er de største, for hver neste bølge blir de mindre. Frukten har en vakker dråpeform og rik mørk lilla farge. Auberginens lengde er minst 20 cm med en diameter på omtrent 10 cm. Den kremete fruktkjøttet er veldig velsmakende, det er det sorten er kjent for, uten den karakteristiske bitterheten. I tillegg er det veldig få frø i den..

Tatt i betraktning fruktens fremtidige vekt, anbefales det å la ikke mer enn 7 stykker eggstokk stå på hver plante.

Fordeler og ulemper med en hybrid

fordeler og ulemper med aubergine epicDen nederlandske aubergine Epic har mange fordeler:

  • tidlig modenhet;
  • sykdomsresistens;
  • utmerket smak og mangel på bitterhet;
  • utbytte og store frukter.

Av manglene er det verdt å merke seg at fruktene i det åpne feltet i kalde strøk ikke modnes og generelt setter seg ikke godt. Under slike forhold er dyrking bare mulig i drivhus..

Episk aubergine videoanmeldelse

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil