15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den beste medisinen for kvinner er ensidig ortiliya, indikasjoner for bruk av boraks livmor

Hva er Orthilia ensidig, er indikasjonene for bruk av denne planten begrenset til gynekologi, eller behandler den også andre sykdommer? Etter fødselen ble jeg diagnostisert med mastopati, drakk et kurs av hormoner, indikatorene ble bedre. Men et år senere gjorde problemet seg igjen, det var smertefulle opplevelser i brystet. Har bestått tester, hormoner er normale, så legen rådet meg til å prøve å drikke ugress. Og for hvilke andre sykdommer brukes Ortilia??

ortilia ensidige indikasjoner for bruk Denne planten er først og fremst kjent for sine gunstige egenskaper for kvinner, fordi den kan hjelpe dem selv med infertilitet. Den unike medisinske urten Orthilia ensidige indikasjoner for bruk er enda mer omfattende, og går utover feltet gynekologi. På grunn av sin rike sammensetning er Orthilia et kraftig antiinflammatorisk, immunmodulerende og antispasmodisk middel. Det kan trygt kalles et naturlig antibiotika som kan hjelpe i behandlingen av mange inflammatoriske sykdommer. Hva slags plante er det, og i hvilke tilfeller vil det komme kroppen til gode?

Ortilia ensidig – indikasjoner for bruk

plante orthilia ensidig For ortiliya er rett og slett uerstattelig for kvinnelige sykdommer, folk kaller det villsvin livmor. Planten tilhører lyngfamilien og vokser i en liten urteaktig busk. Men røttene hans er ganske enkelt enorme, og for hver sesong forlenges de med en meter til. Ovale blader er samlet i en tett rosett, fra midten av hvilken en høy peduncle vises. Blomstene er plassert på toppen, de er små, hvitgrønne, som minner om bjeller. Et karakteristisk trekk ved planten er at stenglene vippes til den ene siden, og klokkene henger ned. Det er for dette Ortilia kalles ensidig.tørket oppland livmor

For medisinske formål brukes bladene på livmoren i høylandet. De høstes i juli eller slutten av september, etter frost. Medisiner basert på dem er indikert for:

 • forskjellige inflammatoriske prosesser;
 • problemer med unnfangelse og gynekologiske sykdommer;
 • sykdommer i hjerte og vaskulære systemer;
 • revmatisme, radikulitt;
 • hemorroider;
 • sukkersyke;
 • forstyrrelser i skjoldbruskkjertelen;
 • onkologi (for å forhindre utvikling av kreftceller);

Ortilia skal tas bare etter å ha konsultert lege. Og bare etter menstruasjonsslutt. Tilstedeværelsen av blødning er en kontraindikasjon for bruk av bor livmor. Du kan heller ikke drikke den for gravide, ammende barn og barn under 14 år. Med redusert blodpropp og obstruksjon av egglederne, er behandling med ortilia forbudt.

Hvordan ta svin livmor

hvordan ta svin livmorTørket ortilia brukes til å lage infusjon eller te. Sirup, dråper og tabletter er laget av ekstraktet. Bruksmetodene avhenger av stoffets form:

 1. Infusjonen drikkes 4 ganger om dagen, 100 ml før måltider. For dette, 2 ss. l. ortillia helles med kokende vann i en mengde på 400 ml og insisteres i minst 2 timer.
 2. Te drikkes varmt, 1/3 ss. under måltider, opptil 2 måneder. Den selges i poser, som vanlig te. For en pose trenger du 250 ml kokende vann.
 3. Dråper tas i løpet av en måned, fortynnes 30 dråper i 0,5 liter vann. Dette bør drikkes på en dag, delt inn i tre doser..
 4. Sirupen er full i 1 ts. tre ganger om dagen 1 måned.
 5. Tabletter tas i 20 dager, 2 stykker 3 ganger om dagen med måltider.

Borovaya livmor – beskrivelse og anvendelse

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil