15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fire løk tilsvarer en kilo – den mest delikate og største løken Hercules

Hvor lenge kan Hercules løk lagres, og hva er deres utbytte? Jeg kjøpte frø, butikken sa at løkene ville være store. Jeg vil så neste år for å avle. Er denne varianten egnet for vinteroppbevaring? Og hvor lang tid tar det fra planting til høsting for i det minste å grovt navigere?

løk hercules Det er ingen større sorg for gartnere når slanke løksenger på en dag blir kronet med piler. Dette er enda mer støtende enn å grave ut bittesmå løk i stedet for den forventede knyttneven. Men Hercules -buen vil aldri svikte deg. Denne hybriden er ikke bare bedre og søtere – den produserer store pærer og nesten ingen piler. Samtidig gir et kraftig rotsystem fuktighet til planter selv i tørre somre..

Løk Hercules – beskrivelse av varianter

Herkules pærer Når det gjelder modning, tilhører denne nederlandske sorten de første. Eller midt i sesongen, avhengig av dyrkningsområdet. Det tar omtrent 100 dager fra planting til høsting. Selve buskene vokser opp til 35 cm i høyden og danner få fjær. Alle næringsstoffene går til pæren, så den vokser seg stor. De minste fruktene veier minst 120 g. Med forbehold om samme dyrkingsteknikk kan du få litt ovale løker som veier 250 g. Dessuten er de oftest single, sjeldnere er det to-knopper løker. Saftig hvitt kjøtt er gjemt under de vakre gyldne skalaene. Den er søtere enn andre varianter, med nesten ingen bitterhet. Men beholder den karakteristiske pikante kryddernoten.

Fra 1 kvm m. du kan ta opptil 6 kg løk. Forutsatt riktig forberedelse (tørking av høy kvalitet), holder den seg godt i 10 måneder, nesten til en ny høst..

Den nederlandske hybriden vil også glede seg over sin høye tørkebestandighet, fordi den har kraftige røtter. Han har høy immunitet, blir sjelden syk og er nesten ikke påvirket av skadedyr..

Hybridfordeler

løk hercules fordelerBlant andre kultursorter inntar Hercules løk de første stillingene på grunn av:

  • høy produktivitet;
  • store frukter;
  • mild smak;
  • motstand mot tørke;
  • immunitet mot store sykdommer;
  • lang holdbarhet.

I tillegg er det verdt å markere en nyanse i forhold til reproduksjon. Hvis de fleste hybrider ikke setter frø, har Hercules dem. Dette gjør det mulig å samle ditt eget plantemateriale. Dette er viktig, gitt de høye kostnadene for nederlandske varianter. Det eneste negative er at ingen garanterer at sortkvaliteter blir bevart. Pærer kan være mindre i størrelse og smake verre.

Videogjennomgang av løk Hercules

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil