15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan brygge aspbark riktig – vi lager et effektivt og naturlig middel for mange sykdommer

Ikke fortell meg hvordan du brygger aspbark riktig – kan du bare helle kokende vann eller koke det? Min mann ble diagnostisert med steiner i blæren, men siden han er en kjerne, var det et problem med operasjonen. Legen rådet oss til å prøve folkemedisiner for å detaljere disse steinene. Kanskje vil det da være mulig å fjerne dem naturlig. Selv i fjor vår forberedte jeg aspbark for meg selv, for ledd, men jeg lagde alkoholtinktur. Og hvordan tilberede vann, hvilke proporsjoner er nødvendig?

hvordan brygge aspbark riktig Bladene flagrer selv i rolig vær, og den glatte grå barken har en tendens til å vokse tilbake som en ny hud på slanger. Aspen er kjent for sine antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper, med de fleste næringsstoffene som finnes i barken. For å få mest mulig ut av dem, er det viktig å vite hvordan du skal brygge aspbark på riktig måte. Hvis det blir laget et for sterkt avkok, kan en stor mengde tanniner forårsake skade, ikke fordel. I stedet for å eliminere problemer vil nye dukke opp i form av kvalme, oppkast og smertefulle magekramper..

Hvorfor er aspbark nyttig?

ospebark Barken inneholder mange stoffer som er nyttige for menneskekroppen: glykosider, fettsyrer, vitaminer og mikroelementer. De gir det helbredende egenskaper, som lenge har vært kjent for folkemedisinen. Aspen har ennå ikke blitt offisielt anerkjent, bare som et kosttilskudd..

Midler tilberedt på grunn av aspbark:

 • lindre betennelse og smerte spasmer;
 • senke temperaturen;
 • ødelegge mikrober og parasitter (helminter);
 • stimulere appetitten;
 • styrke immunsystemet;
 • lette passasje av slim ved hoste;
 • fest (med diaré);
 • normalisere metabolisme og blodsukkernivåer;
 • forbedre vannlating;
 • lindre puffiness.

Hvordan brygge aspbark riktig

avkok og infusjon av ospebarkTeknologien for fremstilling av et medisinsk legemiddel avhenger av hvor konsentrert det skal være:

 1. Infusjonen tilberedes raskt og krever ikke ytterligere tømming. Hell 1 ss. l. bark 200 ml kokende vann, gjerne i en termos, og la det brygge i 2 timer. Etter siling er infusjonen klar til bruk..
 2. Buljongen viser seg å være mer mettet på grunn av ekstra varmebehandling. Andelene er de samme, 1: 1, bare hell barken i en kjele og la det småkoke i kokende vann i 3 minutter. Dekk deretter til og la stå i 3 timer.

Andelen av barken avhenger av dens type. Hvis det tørre råmaterialet er 1 ss. l., når du bruker fersk bark, må du sette 2 ss. l.

Infusjoner og avkok av ospebark brukes vanligvis før måltider tre ganger om dagen. På en gang trenger du ikke mer enn 50 ml av produktet. Men før du starter behandlingen, må du konsultere legen din. Bare han bør bestemme dens effektivitet, diett og dosering..

Aspenbark – medisinske egenskaper og bruksområder

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil