15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi dekorerer stedet – når er det bedre å plante bjørk, høst eller vår

Fortell meg når det er bedre å plante en bjørk, høst eller vår? Jeg vil plante en frøplante på begge sider ved dachaen i nærheten av porten. Jeg hørte at hun ikke kan vokse alene. Jeg har bare en ledig plass, først tenkte jeg å plassere kirsebærene der, men mannen min plantet dem på tunet. Han sier det vil være barn på gata, det gir ingen mening. Du kan plante en bjørk nå eller forlate denne hendelsen til høsten?

når er det bedre å plante bjørk om høsten eller våren Landskapsarbeid på stedet ved hjelp av ikke bare hagebruk, men også arter som vokser i naturen, er veldig fasjonabelt i dag. Den nest mest populære etter bartrær er bjørk, en opprinnelig russisk skjønnhet, et symbol på renhet. Dette unike treet vil perfekt “passe” inn i utformingen av et hvilket som helst nettsted, og mange er interessert i når det er bedre å plante en bjørk, høst eller vår. Som du vet, er riktig planting nøkkelen ikke bare til vellykket overlevelse, men også til videre vekst av alle avlinger. Bjørk er intet unntak. For at den skal slå rot godt, modnes og lykkes med sin første overvintring, må det være nok tid igjen..

Når er det bedre å plante bjørk – om høsten eller våren

plante bjørk Bjørk er ikke bare et vakkert, men også et veldig nyttig tre. Hele året pryder hun stedet med sin hvite koffert med et mørkt mønster. Om våren vil den glede deg med delikate blomsterstand-øredobber, om sommeren-med grønne blader-hjerter, som blir gylne til høsten. I tillegg er bjørk i stand til å rense luften. Og den har en rekke medisinske egenskaper, så det vil alltid være en pålitelig assistent tilgjengelig.

Den enkleste (og billigste) måten å skaffe seg et nyttig og vakkert tre på er å grave et ungt tre i skogen og plante det på nytt. Å kjøpe en voksen frøplante i en barnehage er også et godt alternativ. Men det krever økonomiske investeringer, fordi plantemateriale koster anstendig penger, spesielt hvis du trenger flere eksemplarer. Men det lar deg velge ikke viltvoksende arter, men nye moderne varianter.

Når du velger hvor du skal få frøplanter, ikke glem at en bjørk fra en skog vil vokse like stor som i naturen. Ikke alle har nok ledig plass på nettstedet. Det er bedre å ikke spare ressurser og kontakte barnehagen. Der kan du kjøpe kompakte hybridsorter som dvergbjørk..

Mindre populære metoder er å dyrke bjørk fra frø og stiklinger. De krever mer tid, dessuten ikke mer enn 20% forankret i bjørkekaks. Men du kan prøve hvis du vil.

Plantingsdatoer for bjørkekimplanter

når man skal plante bjørkekimplanterDet er best å skaffe seg vokste trær tidlig på våren eller midt på høsten. Det viktigste er å ikke skynde seg og ikke komme for sent, men å finne en mellomvei og plante dem i tide slik at bjørken kan slå rot.

Det regionale lokale klimaet påvirker også plantetiden:

  1. I sør kan bjørk plantes både tidlig på våren, så snart jorden varmes opp, og midt på høsten. I sistnevnte tilfelle er det ikke verdt å forsinke, fordi frøplanten må ha tid til å slå rot før frost. Men det blir for tidlig å plante i september. En varm, langvarig høst vil provosere vekst, og de unge grenene vil definitivt fryse.
  2. I regioner med kaldt klima er det bedre å utsette plantingen til våren. Spesielt hvis vintrene ikke gleder seg med mye nedbør. Et ungt bjørketre uten et naturlig snøskjerm vil definitivt ikke overleve en slik test..

Når skal man transplantere bjørk fra skogen

når man skal transplantere bjørk fra skogenNår det gjelder flytting av et vilt tre, gjøres denne prosedyren best tidlig på våren. Før bladene blomstrer på bjørken, må du ha tid til å grave den opp og transplantere den..

Flere sjanser for en vellykket transplantasjon vil være hvis du tar ikke veldig høye wilds – ikke mer enn 1 m høye.

Når er det bedre å plante bjørk med frø og stiklinger

når er det bedre å plante bjørk om høsten eller våren med frø og stiklingerDet særegne ved dyrking av frø er at det er tilrådelig å plante frøene i høståret. Det vil si at etter å ha samlet dem om høsten og gitt omtrent en uke til å modnes på et tørt sted, må frøene sås umiddelbart i en barnehage før vinteren.

Voksne og forsterkede frøplanter, hvis de er godt utviklet, kan plantes på et permanent sted om høsten. Svake planter bør tas innendørs for vinteren og plantes om et år..

Stiklinger utføres om sommeren. Hvis alt går bra, blir den rotfestede kvisten plantet i hagen om høsten..

Hvordan plante bjørk

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil