15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Storfruktig og fruktbar Agapovsky søt pepper – beskrivelse av sorten og fordelene

Fortell meg, er det mulig å dyrke Agapovsky -pepper i det åpne feltet, hva er beskrivelsen av sorten og hvilke smakskarakteristika har den? Da jeg kjøpte frø, kom jeg over en pakke av denne typen, i går sådde jeg frø til frøplanter. Siden jeg vil plante agurker og tomater i drivhuset, er det ikke mer plass til pepper. Vil det vokse i sengene i den sentrale stripen og vil det ikke påvirke utbyttet?

agapovsky pepper variasjon beskrivelse Paprika er en populær grønnsak og bør nytes av hver husmor. Friske salater, bakt fruktpynt, fylt eller syltet paprika – mye kan lages av denne kulturen. De fleste gartnere som dyrker det alene, foretrekker en slik art som den innenlandske Agapovsky -pepper, hvis beskrivelse av sorten ikke er dårligere enn moderne importerte hybrider. Dessuten tåler sorten konkurranse takket være sine høye og tidlige avlinger, utmerket smak og stabilitet. Det er det innenlandske utvalget som er mest tilpasset klimaet vårt, mens utenlandske hybrider ofte er veldig krevende og lunefulle.

Agapovsky pepper – variasjonsbeskrivelse

søt pepper agapovsky I 1995 dukket det opp en ny sort i statsregisteret i Russland – en tidlig, fruktbar og veldig velsmakende Agapovsky -pepper. Den tekniske modenheten til de store fruktene skjer innen 100 dager. Dette gjør at paprika kan dyrkes både i drivhuset og i det åpne feltet. Dessuten tåler plantene temperatursvingninger veldig godt og gir et høyt utbytte selv i bedene. Kompakte busker overstiger ikke 80 cm i høyden og er tett dekket med mørkegrønt løvverk, som beskytter fruktene fra de brennende solstrålene.

Sorten er ikke bare resistent mot temperatursvingninger, men også mot store avlingssykdommer. Det lider sjelden av mosaikkviruset, men noen ganger lider frukten av apikal råte.

Produktivitet og smak

Agapovsky pepper fruktHver busk binder opp til 30 paprika, noe som regnes som en utmerket indikator. Fruktene er store, med en litt deprimert peduncle, opptil 15 cm lang og en gjennomsnittlig vekt på omtrent 120 g hver. Paprika avgir en karakteristisk søtlig aroma, har en terningform med markante kanter. De har en tynn hud, men veldig tykke (opptil 8 mm), saftige og søte vegger.

Utbyttet av Agapovsky pepper er høyt, noe som lettes av både antall og størrelse på fruktene. Fra 1 kvm m. du kan få minst 10 kg frukt. De har et universelt formål, egnet både for ferskt forbruk og for behandling og konservering..

Fordelene med en innenlands variasjon fremfor moderne hybrider

Agapovsky pepper plusser og minuser av sortenAgapov pepper er fortsatt populær og er ikke dårligere enn det nye utvalget på grunn av fordelene:

  • tidlig modenhet;
  • stor frukt;
  • søt smak og aroma;
  • allsidighet i bruk;
  • immunitet mot sykdom;
  • muligheten for å vokse i åpen og lukket mark.

Av minusene er det verdt å markere nøyaktigheten til kulturen for vanning. Alle varianter av paprika trenger imidlertid fuktighet. I tillegg bør Agapovsky-pepper bare dyrkes på et godt opplyst sted, siden det ikke er forskjellig i skygge-toleranse. Og når det gjelder dyrking av drivhus, må buskene bindes til en espalier slik at de ikke brytes under fruktens vekt..

Anmeldelse av Agapovsky pepper sort

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil