15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Når Black Prince jordbær modnes og hva er dens fordeler

Hva slags modenhet tilhører Black Prince jordbær? Jeg kjøpte frøplanter om våren, nesten alle buskene blomstrer allerede. Vi gleder oss til høsten, spesielt barna, jeg lurer på hva det blir. Selgeren lovet store og søte bær. Og jeg glemte også å spørre om det er noen særegenheter ved å dyrke denne sorten: er det kresen om jord, vanning, hvordan det vintrer.

jordbær svart prins Avlet for det milde italienske klimaet, har Black Prince jordbær lenge forlatt sitt hjemland og kunne slå rot i landet vårt. I det siste har været mer og mer overrasket oss i form av en tørr og varm sommer, eller tvert imot plaget oss med byger. Dette påvirker også dyrking av det mest elskede sommerbæret. Den nye italienske varianten viste seg å være overraskende “levedyktig” og lite krevende. Den vintrer godt, er motstandsdyktig mot langvarig regn og vil samtidig glede deg med deilige og vakre søte bær. Det viktigste er å forhindre fuktighetsunderskudd i jorda, og da vil sorten være sjenerøs for høsten i lang tid..

Strawberry Black Prince – karakteristiske trekk ved sorten

italiensk jordbær svart prins Italienske oppdrettere klarte å få et virkelig unikt jordbær – stort, stabilt, velsmakende. Du kan allerede skille det fra buskene selv – de sprer seg, opptil 30 cm høye. Store rynkede blader på avstand og ligner helt potetplater i dimensjonene, men av en mørkere farge. Peduncles er også store, plassert over bladene. Under vekten av bærene lener de seg ofte til bakken, men på grunn av styrken bryter de ikke, men bøyer seg bare. Jordbærdannelsen er gjennomsnittlig. Planter gir de fleste av værhårene de første årene etter planting. Så synker antallet hvert år..

Et karakteristisk trekk ved sorten er at Black Prince jordbær er en langlever. Sammenlignet med andre typer avlinger som må fornyes hvert 4-5 år vokser italieneren og bærer frukt i opptil sju år på rad.

Svartprinsen kan dyrkes i de fleste russiske regioner. Jordbær har god vinterhardhet og vinterer rolig bare i sengene i en frost på 20 ° C. De dekkede buskene kan til og med tåle vinter med frost på 30 ° C. Sorten vil også glede deg over utmerket immunitet mot de viktigste sykdommene i kulturen..

Hva slags høst vil glede variasjonen

jordbær svart prinsDen svarte prinsen tilhører midten av tidlige varianter. Bærene modnes mot slutten av juni. Men strukket frukt kan du samle dem til august måned. Jordbær er store, veier mer enn 50 g hver, i form av en avkortet kjegle. Et annet trekk ved sorten, som den har fått navnet sitt på, er kirsebærfargen på bærene, som virker nesten svarte i mørket..

Massen er veldig søt og tett, noe som gjør at du kan transportere avlingen uten problemer. I tillegg kan jordbær, når de er riktig lagret, ligge i nesten to uker. Store frø er ikke deprimerte, men ligger på overflaten av bærene. Opptil et kilo bær kan fjernes fra hver busk. Dessuten, selv ved slutten av sesongen, krymper de ikke..

Fordeler og ulemper med sorten

Fordeler og ulemper med Strawberry Black PrinceDen polske svarte prinsen er populær blant gartnere på grunn av følgende fordeler:

  • tidlig modning;
  • utvidet frukting;
  • utbytte;
  • salgbart utseende og søt smak av bær;
  • allsidighet i bruk av avlinger;
  • vinterhardhet;
  • motstand mot regn;
  • immunitet;
  • livssyklus varighet;
  • transportabilitet.

Av manglene er det verdt å merke seg nøyaktigheten av vanning – buskene tåler ikke tørke. Også modne planter krever mye plass, og det kan være problemer med reproduksjon av gamle prøver på grunn av det lille antallet værhår. Det er ingen klager på smak, bortsett fra en. Store smerter kjennes på tennene, som ikke alle liker.

Pålitelig og påvist jordbærsort Black Prince

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil