15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor er beinene fra viburnum så verdifulle – fordelene og skadene med “små hjerter” for et stort hjerte og ikke bare

Hva er de medisinske egenskapene til viburnum -bein, fordeler og skader på kroppen? En nabo ga meg noen tørkede frø og sa at de er veldig flinke til å hjelpe mot høyt blodtrykk. Dette er sant? I hvilke andre tilfeller brukes bein og hvor riktig – de spises hele eller brygges?

bein fra viburnum fordeler og skader Hvis en plante har medisinske egenskaper, har alle dens deler som oftest en slik styrke. Slik “gjorde” naturen med viburnum, og belønnet ikke bare bærene med en veldig rik sammensetning, men også frøene selv. Kast derfor aldri frøene fra viburnum – fordelene og skadene ved disse små flate drupes var kjent for våre forfedre. Selv selve formen på frøene ligner veldig på den symbolske skildringen av hjertet, som om det forteller oss at de i det minste er gode for det kardiovaskulære systemet. Regelmessig inntak av disse små “hjerter” vil bidra til å forhindre sykdommer og hjertet vårt ved å styrke det. Og vil også ha en positiv effekt på arbeidet til andre organer..

Den kjemiske sammensetningen av viburnumfrø

viburnumsammensetning Det unike med den kjemiske sammensetningen av frøene er at de inneholder nesten 20% oljer med forskjellige fettsyrer. Blant dem bidrar myristinsyre, nyttig for immunitet, til foryngelse av huden, palmitinsyre. Stearinsyre gir energi og energi, og linolsyre og oljesyre beskytter mot hjertesykdommer og svulster..

I tillegg inneholder viburnumfrø vitaminer fra gruppe A, B, K og E. Og det er også mange mineraler, blant annet magnesium, jern, selen, kobber og molybden. Gitt en så rik sammensetning, er det ikke overraskende at viburnum først og fremst er nyttig for hjertet..

Viburnumfrø – fordelene og skadene ved “bæravfall”

hvordan er viburnum nyttig?Som bær, høstes frø best etter frost, i slutten av oktober. Avhengig av andre bruksmetoder kan du tørke dem sammen med hele bær. Eller gni viburnum gjennom en sil og velg drupes.

Det er bedre å tørke frøene i luften, ikke i ovnen. Oppbevar dem i papirposer i ikke mer enn et år. Etter den angitte tiden vil drupene selvfølgelig ikke forsvinne ennå. Men de fleste av deres medisinske egenskaper vil miste.

De helbredende egenskapene til viburnumfrø

medisinske egenskaper av viburnumfrøDu kan lage et vandig avkok eller alkoholtinktur av hele frøene. Og slip dem og lag en sunn olje eller krem..

Uansett hvilken form du bruker beinene, beholder de alle sine helbredende egenskaper, nemlig:

  • styrke hjertet og blodårene;
  • stimulere regenerering av huden og behandle inflammatoriske hudsykdommer;
  • rens kroppen for giftstoffer og giftstoffer;
  • øke nivået av hemoglobin;
  • forbedre stoffskiftet;
  • normalisere blodtrykket, redusere det til optimale nivåer;
  • tjene som forebygging av sykdommer som gikt, osteoporose, ulike infeksjoner.

Viburnum -bein vil hjelpe mot forkjølelse, anemi, nevrose, kramper. De brukes i kompleks behandling av tuberkulose, nyre-, lever- og mage -tarmkanalproblemer..

Er det noen kontraindikasjoner for viburnumfrø

viburnum bein kontraindikasjonerTil tross for de enorme fordelene, kan hjertefrø i noen tilfeller være skadelig. Spesielt hvis du bruker dem ukontrollert og i store mengder. Et slikt middel er kategorisk ikke egnet hvis du er allergisk mot viburnum.

Det er også forbudt å ta bein i nærvær av hypotensjon, høy surhet og blodpropp. De er heller ikke egnet for gravide, siden de inneholder stoffer som kan føre livmoren til hypertonicitet..

Hvorfor er viburnum nyttig?

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org