15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mystisk Drimiopsis – fordelene og skadene ved flekkete blader

Er det mulig å holde Drimiopsis hjemme, hva er fordelene og skadene med denne blomsten? Jeg kjøpte den i fjor på salg, i løpet av sommeren har busken vokst godt. Og nylig kom en venn på besøk og sa at denne giftige planten ikke var beregnet på huset heller. Dette er sant?

Drimiopsis fordel og skade I vårt klima kan denne planten bare finnes som en potteplante, innendørs, og selv da bare blant eksotiske elskere. Opprinnelig fra den varme afrikanske kysten, overlever den ganske enkelt ikke i hagen. Den originale Drimiopsis, fordelene og skadene som for mange fortsatt er et mysterium, vil ikke overraske deg med verken et lyst utseende eller en fengende blomstring. Men bladene hans hele året blir grønne i en gryte og lokker med tegningen..

Funksjoner av Drimiopsis

Planten tilhører aspargesfamilien. Men den dyrkes bare for dekorative formål, ikke for mat. Det ser ganske uvanlig ut og er veldig forskjellig fra de “klassiske” innendørsblomstene. Og alt takket være den ekstraordinære strukturen. Rotsystemet til Drimiopsis er en stor pære. Dessuten er bare den nedre delen i bakken. Toppen er alltid plassert over jordnivået, og slipper ut mange vakre blader. De er festet til tykke og sterke petioles, som kan være lange eller korte, og ha en eggformet form. De blanke grønne bladene er 25 cm lange og dekket med godt synlige langsgående årer. De forblir grønne hele året og faller bare av på grunn av naturlig aldring eller sykdom..

Blomstringen av Drimiopsis er et ganske vanlig syn. Små hvitgrønne blomster samler seg i blomsterstanden. På avstand vil de minne deg om Muscari -blomstene. Det varer bare nesten 3 måneder.

Avhengig av arten er det drimiopsis med “rene”, monokromatiske blader, eller med et mønster i form av flekker. Bare to varianter vokser som et husplante:

  1. Ledeburia botryoid (aka drimiopsis pickaxe). En viltvoksende busk opp til 50 cm høy med korte petioles. Bladene er tette, for det meste monokromatiske. Mørke flekker vises bare under gode lysforhold.Drimiopsis hakke
  2. Drimiopsis flekket (aka petiolat eller avfallspapir). Skiller seg ut i hjerteformede blader på lange petioles, dekket med mørkegrønne flekker.Drimiopsis oppdaget

Drimiopsis: fordel og skade – hva er mer og er blomsten virkelig farlig

Til tross for at mange mennesker er redde for å vokse Drimiopsis og anser det som giftig, kan denne planten ikke skade. Den eneste måten å rettferdiggjøre oppfatningen om toksisiteten på er et karakteristisk trekk (økt “skarphet”) i juicen. I denne forbindelse må alt arbeid med transplantasjon og reproduksjon av Drimiopsis utføres med hansker. Ved kontakt med huden forårsaker den en brennende følelse, men ikke noe mer. Ingen brannskader eller mer alvorlige allergiske reaksjoner er hittil identifisert.er det noen skade fra drimiopsis

Videre er det mer fordel enn skade fra drimiopsis. Som mange innendørs planter, metter den luften med oksygen og renser den for skadelige urenheter. Og han er også kreditert med mystiske evner. En busk som vokser i huset forhindrer krangel i familien og fremmer etableringen av harmoniske forhold. Det vekker positive følelser og godt humør, både blant innbyggerne i huset og blant gjestene..

Voksende Drimiopsis

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil