15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En avlingshybrid med store løker og en krydret smak – Centurion løk

Hvor sykdomsresistent er Centurion -løken og hvor lenge kan den lagres? Jeg vil plante denne sorten hovedsakelig med det formål å selge, i fjor prøvde vi å dyrke flere senger til oss selv. Pærene ble store, saftige, vi likte det, men vi klarte ikke å evaluere hvordan de oppfører seg under lagring – de tok raskt slutt.

centurion bue Den vokser godt både i drivhus og i det åpne feltet, har høy immunitet, utmerket utbytte og en pikant smak. Den nederlandske hybridløken Centurion har lenge blitt dyrket i Russland, og siden 2006 har den blitt offisielt inkludert i statsregisteret. Sorten anbefales for dyrking i den sentrale sonen, men den gir gode resultater også i andre regioner. Økt stressmotstand, storfrukt og tidlig modning. Dette er det som gjør det populært blant både gartnere og bønder..

Centurion løk – sortbeskrivelse

beskrivelse av centurion løk Foreldren til hybriden var den tyske sorten Stuttgart Riesen, som ga ham avling og utmerket frøspiring. Midten av tidlig sort er veldig populær, fordi den gir en høst på 3 måneder. Samtidig kan Centurion dyrkes både på en kålrot og en fjær. I sistnevnte tilfelle, når du bruker drivhus, høstes avlingen hele året..

Du kan plante løk med frø (på våren eller før vinteren) og sevkom. Planter tåler temperaturendringer godt, men er krevende for belysning og jordfruktbarhet.

Med riktig omsorg vil pilen ikke pil. Sorten har høy immunitet mot vanlige avlingssykdommer og påvirkes sjelden av skadedyr..

Smak og gi

centurion pærerSorten vil glede deg over et høyt utbytte, fordi det fra hver kvadratmeter gir opptil 6 kg rotvekster. Pærene er store, veier opptil 150 g, har en rund, litt langstrakt form. De øvre skalaene er gyldne, vakre, med hvitt kjøtt gjemt under dem. Den er veldig saftig, med en skarp smak og en utpreget karakteristisk aroma..

De største løkene høstes når en Centurion vokser gjennom frøplanter.

På grunn av den økte elastisiteten og saftigheten kan løk lagres lenge uten å miste utseende og smak. Oppgitt holdbarhet er 6 måneder. Men i nærvær av et spesielt rom er pærene helt “forlenget” til den nye høsten.

Fordeler og ulemper med sorten

fordeler og ulemper med centurion -sortenDe viktigste fordelene med Centurion -baugen er:

  • tidlig modenhet;
  • stor frukt;
  • god smak;
  • god spiring av frø;
  • lang holdbarhet;
  • sykdom immunitet.

Hybriden har ingen vesentlige ulemper. De fleste avvikene med den deklarerte egenskapen er et resultat av feil ved planting eller omsorg (mangel på lys, dårlig jord uten gjødsling). Men det du må ta hensyn til er anskaffelse av høykvalitets plantemateriale. Det nytter ikke å samle frø på egen hånd, for dette er en hybrid. Kjøpte vil koste anstendig penger, og dessuten er det nødvendig å velge bare pålitelige leverandører. Men generelt praktiserer gartnere en toårig versjon av Centurion-dyrking. Først kjøper de frø, og i det andre året planter de sevok.

Å dyrke en Centurion løk på en fjær

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil