15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan lage tobakk duftende ved hjelp av improviserte midler hjemme

Kan du fortelle meg hvordan du lager tobakk duftende? Jeg ville ha en variant, jeg kjøpte en ferdig blanding i butikken, men det viste seg ikke å være helt behagelig for smaken. Er det mulig å gjøre dette hjemme og hva kan tjene som smakstilsetninger?

hvordan lage tobakk aromatisk Hvis du vil diversifisere smaken av sigaretter, trenger du ikke gå til butikken. Når du kjenner flere måter å gjøre tobakk smakfullt på, kan du få råvarer av bedre kvalitet. Samtidig trenger du ikke tvile på naturligheten, fordi du vet nøyaktig hva som er inni. I motsetning til det ferdige produktet, som kan vise seg å være en billig forfalskning, for fremstilling av hvilken “kjemi” ble brukt. Aromatisering vil bidra til å forbedre smaken av tobakk uten å risikere å bli forgiftet, og også spare mye penger. Det er flere måter å gjøre dette på, og produktene i hvert hjem vil komme til unnsetning..

Hvordan smake tobakk med frukt

smak av eple Hvis du liker søte fruktige notater, kan du bruke frukt som smakstilsetninger, for eksempel:

  1. Epler. Fyll en glassburk med tørr tobakk til halvparten av volumet. Skjær eplet i to, trekk tråden gjennom det med en nål. Heng eplet slik at det ikke når tobakken ved å vikle en snor rundt krukken. Lukk lokket og stå i 4 dager.
  2. Sitroner. Skjær 12 frukter i biter, hell 2 liter vann (varmt) og la det brygge. Sil og hell over i en flaske. Smaken er klar. Sprøyt tobakk med den og suge den i en tett lukkende beholder i et par dager.
  3. Appelsiner og sitroner. Skrell en frukt av hver type, hell 200 ml vodka og la stå i 24 timer. Følg deretter prosedyren som for ren sitronsmak..

Når du bruker spraymetoder, må du huske å tørke tobakken godt etter aldring.

Smaker tobakk med planter

aromatisering av tobakk med vaniljeNesten alle planter har en individuell duft. I noen av dem er det veldig uttalt, og de er best egnet som et naturlig smaksstoff. Dessuten kan det være både blader og blomster, og til og med stilker.

Du kan berike tobakk med aroma ved å:

  1. Kirsebærblader. Tørk dem godt og gjenta prosedyren beskrevet i eplemetoden. Det vil si, ikke bare bland med tobakk, men suge i en krukke og henge bladene i gasbind over den..
  2. Blomster av gul søt kløver. Enten bland tobakken med de tørkede blomstene, eller lag et alkoholholdig ekstrakt og spray på den gjærede tobakken.
  3. Spon fra stammen til den søte kløveren (fra bunnen av den). Fjern barken fra stilkene, tørk og trim til fint spon. Bland det med tobakk.
  4. Vanilje (belgfrukter). Mos den med våt tobakk og suge i et par dager i en krukke under lokk..

Kan honning brukes som smaksstoff?

smaksetter tobakk med honningSelvfølgelig kan du det, men det vil ta mye lengre tid. Forbered først smaken: bland 2 ss. l. honning med 200 ml god konjakk. Tilsett 1 ml glyserin og 80 ml eplecidereddik. Rør om og fyll på med vann (destillert) for å få 1 liter produkt.

Dryss tobakken med honning-konjakk-smakstilsetning, pakk hermetisk og send den til et varmt rom i 2 måneder. Husk å lufte ut hver 10. dag. Etter det, hold den åpen i ytterligere 2 uker, og tørk deretter.

Smaker tobakk med matsmaker

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil