15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tapioca – fordelene og skadene ved verdens mest naturlige stivelse

Fortell oss hva tapioka er, fordelene og skadene ved dette produktet og hvor høyt kaloriinnhold det er. Dette navnet finnes ofte i oppskrifter på orientalsk mat, men jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det ser ut. Jeg innså bare at det er av vegetabilsk opprinnelse. Er det en slags spesiell frokostblanding eller krydder, hva er det laget av? Er det mulig for alle å spise det og hva gir det?

tapioka fordeler og skader Du kan lage deig til pannekaker av den, lage gelé og til og med forberede et annet kurs. Samtidig vil alle disse måltidene være sunne og naturlige, og til og med glutenfrie. Og alt takket være et så mystisk produkt som tapioka, fordelene og skadene som for oss fremdeles ikke er fullt ut forstått. Men asiatiske og indiske retter bruker tapioka til å tilberede mange lokale delikatesser. De er ikke bare velsmakende, men har også en gunstig effekt på arbeidet til nesten alle indre organer..

Tapioca – fordelene og skadene ved et naturlig produkt

hva er tapioka Et ord som er ukjent for mange av oss betyr et planteprodukt. Det er hentet fra røttene til kassava, et tre som vokser i Latin -Amerika og Asia. De vaskes, rengjøres, knuses og tørkes grundig, og uten varmebehandling og tilsetningsstoffer. Så produktet er helt naturlig og miljøvennlig..

Utseendet til tapioka kan være forskjellig, avhengig av hva som er laget av de tørkede røttene:

  • selve pulveret i form av mel med ytterligere passende bruk i stedet for vanlig mel;
  • stivelse (den erstatter stivelse og mais);
  • “Perler” – kuler brukt som frokostblandinger.

Hvorfor tapioka er nyttig for kroppen

fordelaktige egenskaper til tapiokaDe gunstige egenskapene til produktet skyldes dets rike kjemiske sammensetning. Tapioka inneholder mange vitaminer, spesielt gruppe B og K, fiber, mens det er lite fett og ingen gluten, noe som er spesielt verdifullt. Tilstedeværelsen av mineraler vil også glede seg, blant annet kalium, magnesium, kobber, fosfor, kalsium, sink.

Regelmessig bruk av tapioka vil forbedre ditt velvære og forbedre kroppens funksjon, for eksempel:

  • vil øke effektiviteten, gjenopprette styrken;
  • forbedre arbeidet i hjertet og mage -tarmkanalen;
  • styrker bein, negler og hår;
  • vil redusere trykket;
  • lindre hevelse og ubehag i magen;
  • forhindre Alzheimers sykdom.

Tapiokastivelse er den sunneste typen stivelse, høy på karbohydrater.

Er det noen kontraindikasjoner for bruk av tapioka

tapioka fordeler og skader kontraindikasjonerDen eneste skaden som tapioka kan gjøre er allergiske reaksjoner. Videre kan en liten mengde stivelse eller frokostblandinger være tilstrekkelig i nærvær av individuell intoleranse overfor komponentene i produktet. Og hvis du misbruker kassava, vil det også føre til allergi..

Det er også verdt å huske at røttene til kassavatreet inneholder giftstoffer. Hvis de blir behandlet feil, kan giften forbli i frokostblandingen, noe som vil føre til forgiftning..

Hva er tapioka og hvordan du bruker det

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil