15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den beste tidlige hybriden – Crimson drue, sortbeskrivelse

Når Crimson -druene modnes, kan du finne ut en beskrivelse av sorten i detalj? Spesielt interessert i om det vil vokse i forstedene? Sommeren vår er ganske kul, i fjor, i september, var det første frost, om enn små. Jeg ble informert om det som en tidlig variant, om den vil få tid til å modnes før slutten av sommeren, og hvordan den vil smake?

crimson druesortbeskrivelse For regioner med korte somre og kaldt klima, bør du velge spesielt to kriterier ved valg av druefrøplanter: vinterhardhet og modningstid. Crimson druer, beskrivelsen av sorten som vi vil vurdere i dag, er den best egnet for dyrking under slike klimatiske forhold. Den har god vinterhardhet og klarer å modnes på veldig kort tid, bare tre måneder. Videre modnes ikke bare bærene, men også den unge vintreet ved slutten av sesongen mer enn halvparten. Dette øker bare sjansene for en trygg overvintring. I kombinasjon med denne karakteristikken vil søt og saftig druemasse være en hyggelig bonus og en verdig belønning for arbeidet ditt..

Crimson druer – beskrivelse av sorten

crimson vine bush Foreldrene til sorten var Voks- og Charrel -druene, som ble vellykket krysset av den berømte oppdretteren V.U. Kapelyushny. Resultatet er en ultra-tidlig hybrid med en veldig kort vekstsesong og god vinterhardhet. Den vokser i en stor og høy busk, som er en annen fordel med sorten. Crimson ser flott ut på buen. På bare en sesong kan vintreet flette det og skape en koselig nyanse i den varme sommeren. Forresten roter stiklingene godt og roter seg raskt, og selve vintreet modnes med 2/3 av lengden når vinteren begynner..

Druene vintrer godt uten ly og tåler minus 25 ° C. Den er egnet for å vokse i midtbanen, Moskva -regionen, og til og med på nordlige breddegrader, hvis buskene er dekket. Dessuten er sorten immun mot vanlige avlingssykdommer. Forebyggende behandling med soppdrepende midler eliminerer fullstendig risikoen for infeksjon med soppsporer.

Produktivitet og smak

druebær rødFra knoppbrudd til høsting går det ikke mer enn 120 dager, og i varmere klima – til og med 3 måneder. Allerede i begynnelsen av august modnes veldig vakre koniske klynger. Vekten når bare 1 kg, men bærene er veldig store, brystvorteformede. Huden er ganske tykk, selv om den ikke kjennes når du spiser. Den er først farget i en lys rosa farge, og når bærene er modne – i rødt. Det kjøttfulle sprø kjøttet er veldig søtt med muskatnøtt. Den tette huden beskytter bærene mot veps og lar dem tåle transport godt. I tillegg kan gjengene henge på vintreet i lang tid, til og med fullt modne.

Utbyttet av sorten er høyt, opptil 15 kg per busk med god forsiktighet. Gitt tilstedeværelsen av bifile blomster, trenger ikke druene pollinering, men fungerer også som en pollinator for variantene i nabolaget..

Fordeler og ulemper med sorten

crimson druesort beskrivelse fordeler og ulemperDe viktigste fordelene med Crimson druer er:

  • svært korte modningstider;
  • høy produktivitet;
  • store bær;
  • søt smak;
  • allsidighet (aromatiske viner og juice er også hentet fra denne tabellvarianten);
  • frostbestandighet;
  • god immunitet mot sykdommer;
  • transportabilitet.

Bagryanoy har ingen vesentlige mangler. Som alle varianter er den følsom for vannlogging, vokser bedre og vil gi en rikere høst på fruktbare ler når den plantes på et opplyst sted. En annen advarsel: en kraftig busk trenger beskjæring. Ved fortykning mister den nesten alle fordelene..

Videogjennomgang av Crimson -druer i modningstiden

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil