15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Universalresistent utvalg – Crispin F1 agurker, dyrking og hybridfunksjoner

Hvilke arter er Crispin F1 agurker, er det mulig å dyrke denne sorten utendørs? I fjor plantet jeg andre, det var mange blomsterstander, men det ble nesten ikke dannet eggstokk, noen golde blomster. Jeg leste at det er varianter som ikke trenger pollinering, og de er alltid produktive. Crispina tilhører dem, og kan den bevares?

Crispina agurk F1 dyrking Når vi planlegger å plante agurker, ser vi etter fruktbare varianter som vil være resistente mot sykdommer og temperaturendringer. Og selvfølgelig var de veldig velsmakende og helst allsidige, med små og ikke bitre greener, som er veldig praktiske å sette i glass og hermetikk. Agurker av Crispin F1, hvis dyrking ikke vil forårsake unødvendige problemer, oppfyller alle de listede kravene. Denne nederlandske hybriden vil tilfredsstille enhver sommerboer. Og takket være sin upretensiøsitet, kan den plantes både i små områder for personlig bruk og i drivhus til salgs..

Beskrivelse og funksjoner i sorten

Crispin agurk variasjon Crispina dukket opp på territoriet til landet vårt relativt nylig. For bare 21 år siden mottok sorten statlig registrering, men den har fremdeles sin ledende posisjon. En av hovedfordelene er at det er en parthenokarpisk hybrid som alltid vil gi fordi den ikke er avhengig av bier og ikke krever pollinering. Forresten, dette lar deg vokse Crispina både i det åpne feltet og i drivhusene, uten unødvendig stress..

Selve buskene er små, men med et godt utviklet rotsystem. De danner ikke veldig mange blader, men de knytter mange stebarn på hovedstammen. Hver node danner opptil 5 blomsterstander som blir til søte frukter. Middels tidlig sort – den første høsten kan høstes innen 45 dager etter planting. Og det er veldig produktivt, fordi det gir mer enn 10 kg per 1 kvm. m. Zelentsy etter typen agurker: ikke mer enn 13 cm lang og veier opptil 100 g, søt, med en liten mengde frø. Det er ingen bitterhet i skallet. Agurker har et universelt formål – de er egnet for både salater og vinterpreparater..

Av liten betydning er hybridets motstand mot store sykdommer. I tillegg tåler Crispina godt både vårfrost og sommervarme..

Crispin agurker F1 – vokser

Hybriden kan plantes både utendørs og i et drivhus. Frøene spirer godt, selv når de blir sådd direkte på sengene, som utføres ikke tidligere enn slutten av mai, når jorden varmes opp. Så agurker for frøplanter i slutten av mars – i begynnelsen av april..

Hvis du planlegger dyrking av drivhus (i oppvarmede rom), kan du så frø til frøplanter i slutten av januar..

Å ta vare på Crispina vil ikke være for vanskelig:

  1. Vann buskene regelmessig med varmt vann.
  2. Spred mulch mellom radene for å forhindre rask fordampning av fuktighet om sommeren.
  3. Husk å luke ugresset, spesielt i begynnelsen av veksten, slik at de ikke kveler ut plantene..
  4. Klem og fjern ekstra trinnsønner.
  5. Mat buskene i begynnelsen av veksten med nitrogengjødsel og med et mineralkompleks – under blomstring og frukting.
  6. For å forhindre rot- og stilkrot, spesielt på en regnfull sommer, behandle plantene med et soppdrepende middel.

Crispin agurker kan dyrkes i hagesenger så vel som på espalier. I sistnevnte tilfelle begrenser du høyden på espalier til 1 m, plasserer dem i en avstand på 80 cm. La det være minst 30 cm mellom plantene selv.

Beskrivelse av sorten Crispin agurk

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org