15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva brukes eukalyptus til – hva er styrken til et gigantisk tre med duftende blader

Hva brukes eukalyptus til? Jeg vet bare at det er en del av inhalasjonsløsninger og hjelper godt med faryngitt. Datteren lider ofte av denne sykdommen, hun blir reddet bare ved innånding og skylling med tinktur av eukalyptusblader. Og hvor ellers brukes planten, i tillegg til medisin?

hva brukes eukalyptus til Dette unike treet er allestedsnærværende i naturen i varme land. Selv i vårt klima dyrkes eukalyptus med glede av elskere av eksotiske planter. De vet nøyaktig hva eukalyptus brukes til, som ikke bare ser dekorativt ut, men også har andre nyttige egenskaper. Og fremfor alt er eukalyptus kjent som et kraftig naturlig antiseptisk middel. Bladene inneholder essensielle oljer som har en fantastisk evne til å drepe bakterier, bakterier og sopp. Derfor er kultur høyt verdsatt nettopp fra et medisinsk synspunkt. Men den har også en annen, ikke mindre viktig, betydning – for landskapsdesign og jordsmonn.

Hva brukes eukalyptus til – medisinsk bruk

bruk av eukalyptus i medisin Det eviggrønne treet kom til oss fra tropene. Den tilhører myrtefamilien og i naturen vokser den veldig høyt – opptil 100 m.Den brede kronen gir ikke skygge, siden de lansettformede bladene er plassert med en kant mot solen, slik at fuktigheten ikke fordamper.

Det er løvet som inneholder de mest nyttige stoffene: fytoncider, essensielle oljer, flavonoider. Dette gjør eukalyptus til et ekte naturlig antiseptisk middel som er i stand til å ødelegge mange sykdomsfremkallende organismer..

Tinkturer, ekstrakter og ekstrakter er laget av eukalyptusblader, som brukes til å behandle sykdommer i luftveiene, halsen og munnen. Lignende midler:

  • lindre betennelse;
  • bekjempe virus og bakterier;
  • rense luftveiene og fremme utslipp av slim;
  • stimulere appetitten;
  • øke immuniteten.

Eukalyptus, landskap, jord og skip – hva har de til felles

eukalyptus for drenering av jordTreet kjennetegnes ved sin raske vekst og et spesielt behov for fuktighet. Rotsystemet har heller evnen til å suge ut store mengder vann fra jorda. Som et resultat blir eukalyptustrær plantet i sumpete områder og dermed tørket ut. Som et resultat reduseres nivået av grunnvann, sumpete daler leges og blir egnet for dyrking av andre planter. Landskapet i området, jordens struktur og til og med selve luften endres.

Fytoncider, som skiller ut blader og blomster, renser ikke bare luften for skadelige urenheter, men skremmer også bort mygg med mygg. De er bærere av slike farlige sykdommer som malaria. Så eukalyptus bidro til å stoppe malariaepidemien selv i vårt land, da den ble landet i Sotsji.

Ikke glem tett og hardt treverk. Et raskt voksende tre brukes til å bygge skip, sviller, håndtak for forskjellige verktøy, og til og med papir er laget av tre..

Bruksområder og fordeler med eukalyptusblader

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil