15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grand Cieckle -rosen vil glede deg med sin deilige aroma og store knopper

Hvilken art tilhører Grand Sieckle -rosen? Jeg kjøpte to frøplanter, jeg vet ikke hvor det er bedre å plante dem. Hvor stor vokser busken og vil den veve? Alt som var angitt på etiketten var at sorten var terry storblomstret. Og han er også veldig interessert i hva slags vinterhardhet han har og om rosen vil fryse i klimaet i midtsonen..

rose grand sieckle Delikat farge, store doble knopper og bare en guddommelig aroma – det er det denne varianten er elsket og verdsatt for. Favoritten til mange gartnere, Grand Sieckle -rosen, med den ganske kompakte størrelsen på selve bushen, har fantastiske store blomster. Det er ikke engang overraskende at Frankrike er hennes hjemland – den romantiske hovedstaden. Buketten av disse franske rosene vil faktisk “si” alt av seg selv, og uten videre skal tjene som en kjærlighetserklæring. Enda bedre, beundre denne skjønnheten i din egen hage, og nyt dens aroma og nydelige utsikt..

Rose Grand Sieckle – botaniske egenskaper

trekk ved rose grand sieckle Sorten representerer hybride teroser, er et resultat av fransk utvalg og tilhører serien “Great Flavors”. Busken vokser til en maksimal høyde på 110 cm, men den vokser en bred, opptil 80 cm, krone. Rosen begynner å blomstre i juni, og siden den tilhører gjenblomstringen, fortsetter knoppene å danne og blomstre helt til frosten.

Hovedtrekk ved sorten er dens veldig store blomster. Hvis du passer godt på dem, får du en diameter på opptil 20 cm. Det er nesten 40 delikate rosa kronblad i hver begerformet terryknopp. Jo nærmere sentrum, jo ​​tydeligere er fargen synlig, mens de ytre kronbladene er bleke. Som alle teroser er Grand Sieckle veldig aromatisk, men har en original fruktig tone. Det er en krysning mellom lukten av epler og bringebær..

Om sommeren danner rosen en knopp per stilk, så den er fin å kutte. Nærmere høsten bindes blomster i små dusker på opptil seks stykker i hver.

Sorten har en ganske god vinterhardhet og går i dvale uten problemer ved minus 20 ° C. Sykdomsresistens er ganske gjennomsnittlig. Fuktig sommer provoserer soppsykdommer.

Funksjoner i voksende varianter

hvordan dyrke en rose grand sieckleFor at Grand Sieckle -rosen fullt ut skal avsløre alle fordelene, trenger den svært lite:

  • plante en busk i et godt opplyst, men skjermet for trekk, område med løs, litt sur jord;
  • For gruppeplantering, la en avstand på minst 60 cm mellom plantene være;
  • vannet rosen regelmessig, spesielt hvis sommeren er varm;
  • mulch stamcirkelen slik at fuktigheten ikke raskt fordamper;
  • ikke glem å mate, vekslende organisk materiale og mineralgjødsel;
  • tidlig på våren, kutt busken og la grener være omtrent 30 cm lange;
  • kutt av døde knopper om sommeren for å forlenge blomstringen;
  • om høsten, fjern grenene som ikke hadde tid til å modnes, og de skadede, slik at de ikke tar mat fra busken.

I regioner med kalde vintre trenger rosen ly. Skjul rotsystemet under et tykt lag med sagflis, og installer en ramme på selve busken og dekk den med fiberduk. Hvis vinteren er veldig kald, kan du helle blader eller sagflis inne i rammen.

Funksjoner ved å plante hybrid te roser

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil