15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Duftende søt pepper Anastasia vil glede deg med høyt utbytte og original smak

Kan du fortelle meg når Anastasias søte pepper begynner å modnes, og hvor stor blir den? Jeg kjøpte frø, sådde dem til frøplanter, og så planlegger jeg å plante dem i et drivhus når det blir varmere, for det er ikke oppvarmet her. Er denne sorten egnet for drivhus eller kan bare dyrkes utendørs?

søt pepper anastasia Vi elsker paprika for sine store og søte frukter, og når vi kjøper frø prøver vi å velge resistente varianter. Dette er nøyaktig hva Anastasia søt pepper er – motstandsdyktig mot kulde og tørke, og samtidig veldig produktiv. Fruktene er veldig gode både i salater og til fylling eller konservering. De har tykke vegger og en dyp rød farge. Og hvis du i tillegg mater plantene, vil du øke utbyttet..

Søt pepper Anastasia – karakteristisk

Anastasia pepper frukt Sorten tilhører mediet tidlig – de første fruktene modnes om 130 dager etter spiring. Selve buskene har en standard form, de trenger ikke spesielt ekstra formgivning. Plantenes høyde overstiger ikke 80 cm. Fruktene av Anastasia er ganske store, veier opptil 250 g hver, kjegleformet, med kjøttfulle vegger og svake ribber. Lengden på paprikaen når 15 cm, og diameteren er 8 cm. Helt modne frukter er kirsebærfargede. Hver busk gir opptil 3 kg høst.

Et trekk ved Anastasia -sorten er en karakteristisk lys pepperaktig aroma og en søt fruktig ettersmak av frukten. Deres saftige kjøtt er godt i salater, bakt og hermetisert..

Hybriden er immun mot sykdommer, spesielt virale. Fruktene kan lagres lenge etter høsting og tåler transport veldig godt. Planter har også muligheten til å tilpasse seg endrede værforhold og sette frukt selv i kjølige somre..

Jordbruksteknologi for dyrking

voksende pepperanastasiPepper Anastasia er egnet for dyrking i drivhus og utendørs. Frø til frøplanter kan sås allerede i det siste tiåret i februar, og plante ett frø om gangen i en egen beholder. Når plantene er 60 dager gamle, kan de plantes på et permanent sted..

For å hjelpe plantene raskt til å tilpasse seg nye forhold og slå rot, sprayes de med Epin per dag..

Hybridpleie er den samme som for andre paprika -varianter:

  • vanlig vanning;
  • luke;
  • minst tre dressinger per sesong (to uker etter transplantasjon, i begynnelsen av blomstring og i begynnelsen av fruktmodning).

Paprikaen er klar til å høste når den blir rød og rik på farger, sødme og aroma.

Hemmeligheter for dyrking av paprika

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil