15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva kan podes med syriner slik at eksperimentet lykkes

Råd, hva kan podes med syriner? Jeg ble enig med en nabo om at hun ville gi meg stiklinger fra busken hennes til våren. Hun har et veldig vakkert utvalg med frodige hvite blomsterstander, jeg vet egentlig ikke hva navnet er. Er det mulig å podde det på et vanlig spill? På min dacha er det flere vedvarende busker, de fryser aldri, jeg la heller ikke merke til sykdommer, men de blomstrer nesten ikke, bare blader.

hva kan syriner podes på Få kan motstå de frodige syrinbuskene, strødd med mange blomsterstander med en delikat aroma. Sorteplanter ser spesielt flotte ut, men det er fullt mulig å lage vanlig vilt som sådan ved poding. For at prosedyren skal lykkes, er det verdt å vite hvilke syriner som kan podes på, fordi andre kulturer også kan fungere som en grunnstam. Ved å velge den mest hensiktsmessige planten vil du ikke bare øke sydenes vinterhardhet, men du kan også forbedre blomstringen. Og også – for å dyrke et pent standard tre i stedet for buskekratt. Eller til og med få en original busk med forskjellige blomster, podet flere varianter samtidig.

Hva kan du plante syriner på

lager for syrin Som med frukt- og bæravlinger, er det bedre å foretrekke planter fra samme familie når du velger en grunnstam til syriner. Det enkleste, rimeligste og mest mulig mulige alternativet er å vaksinere seg på villsyr. Den finnes bokstavelig talt i hver hage, men oftest vil naturen ikke glede villblomstene med store blomsterstand. Ikke hast med å rote opp slike busker. Ved å legge på en sort syrin på dem, vil du endre både utseende og blomstringskvalitet..

Du kan også plante en variant på en sort og få to forskjellige planter med forskjellige farger på samme busk. Eller et vilt vilt for en variant, hvis sistnevnte plutselig er svekket, blomstrer dårlig og går i dvale.

I tillegg podes syriner også på aske. Opprinnelig fra samme familie, kommer de godt overens. Men den utbredte oppfatningen om at fjellaske og liguster kan fungere som en bestand er ekstremt uberettiget. Overlevelse av transplantatet er ikke høyere enn gjennomsnittet, dessuten vil planten ikke være motstandsdyktig.

Hvordan og når er det bedre å plante syriner

metoder for poding av syrinerForbered transplantatet om høsten eller senvinteren. Skjær stiklingene fra sørsiden av bushen fra modne årlige skudd. Tykkelsen skal ikke være mer enn 1 cm, og lengden på hvert skaft bør være omtrent 35 cm. Stikklingene skal ha mindre enn 4 levende knopper.

Begynn å podte syriner tidlig på våren – omtrent i det første tiåret av april, etter at sapstrømmen startet. Du kan bli vaksinert på en av følgende måter:

  1. Enkel kopiering. Trim lageret, og la det ikke være mer enn 60 cm i høyden. Gjør det øvre snittet skrått og nøyaktig det samme – på scion. Koble delene, pakk inn med folie.
  2. Inn i kløften. Klipp av stilken (tykkelsen skal være minst 5 mm), fjern de hovne knoppene. Lag et dypt snitt (delt) i midten av kuttet. Sett håndtaket inn i det etter å ha avrundet spissen i form av en kile.
  3. For barken. På grunnstammen skjærer du barken på skrå, stilken diagonalt, og setter den ved barken inn i snittet.

Syrintransplantasjon mesterklasse

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil