15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva er kjent og hva er vinterhardheten til fiken Brown Turkey

Fortell meg, hva er vinterhardheten til brune kalkunfiken? Jeg har lenge drømt om å plante denne kulturen, men i forstedene våre er vintrene ganske kalde. Vil det vokse i det hele tatt i vårt åpne feltklima? Kanskje hvis du dekker det til vinteren, vil treet lettere tåle overvintring?

vinterhardhet fiken brun kalkun Som du vet, tilhører fiken termofile avlinger, hvorav de fleste ikke kan overleve under den russiske vinterens forhold. Vitenskapen står imidlertid ikke stille, og oppdrettere har allerede laget mange resistente varianter som motbeviser denne oppfatningen. For eksempel er vinterhardheten til den brune kalkunfiken så høy at den kan dyrkes selv i midtfeltet. Selvfølgelig kan du ikke klare deg uten ly i sterke frost. Men hvis vintrene er milde, vil treet overleve dem helt uten tap og ved hjelp av en gartner..

Kjennetegn ved brune kalkunfiken

fiken brun kalkun Til tross for oversettelsen av navnet (tyrkisk brun), har denne fiken amerikanske røtter. Det vokser som et kompakt tre, maksimal høyde ved planting i åpen mark er 4 m.I romforhold overstiger et tre ikke engang to meter.

Fiken bærer frukt to ganger i sesongen, midt på sommeren og tidlig på høsten, mens den andre bølgen er mer fruktbar. Frukten tar 25 til 40 dager å modnes, avhengig av klimaet. Tyrkiske fiken har veldig velsmakende søte frukter med en like interessant brun farge. Egentlig ga dette navnet til sorten. Fiken med riktig form ligner pærene våre, nesten uten hals. Når den er helt moden, blir huden brun. Selve fruktkjøttet er rosa-hvitt, inneholder ikke så mange frø.

Det særegne og den største fordelen med sorten er at den ikke krever pollinering. Fiken vokser godt og gir en god høst selv når den er plantet alene.

Vinterhardhet av fiken Brun Tyrkia og trekk ved overvintringen

fiken frukt brun kalkunProdusenten indikerer at minimumstemperaturverdiene for sorten er minus 20 ° C. Dette er en av de høyeste (eller rettere sagt lave) indikatorene for en kultur som er termofil. Økt vinterhardhet lar deg dyrke brune tyrkiske fiken i sør bare i hagen. For mellomsonen er imidlertid Brown Turkey også det beste valget, forutsatt at temperaturen ikke faller under deklarerte verdiene om vinteren. Så vintrer treet rolig i det åpne feltet, og selv om det fryser, skyter det bare, og selv da ikke betydelig. I tillegg preges fiken av deres evne til å “bevege seg bort” fra roten, så det er viktig å beskytte og beskytte rotsystemet..

Hvis klimaet er mer kaldt, så er det tre alternativer for å dyrke og overvintre brune kalkunfiken:

  1. Plant den i et kar og ta den ut i hagen om våren, og ta den innendørs for vinteren. Ikke nødvendigvis i huset, du kan gå i kjelleren, det viktigste er at det er varmere der enn ute. Unge og ennå ikke veldig store planter kan plantes i bakken, og deretter graves opp for vinteren..
  2. Dekk til treet. For å gjøre dette, for å gjøre det mer praktisk å sette fiken i et ly, øver de på å plante i et fordypet hull eller grøft (opptil 40 cm) og under en skråning. Så om høsten blir treet bøyd, lagt i en grøft og dekket.
  3. Dyr fiken umiddelbart som et husplante. Da blir det ingen problemer med overvintring i det hele tatt..

Video anmeldelse av fruiting fiken Brown Turkey

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil