15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hva vil glede gartnere med kaprifol Violet – frukting eller utholdenhet

Hvilken art, dekorativ eller spiselig, er Violet kaprifol? Jeg spurte mannen min om å kjøpe meg noen frøplanter, men på en eller annen måte trodde jeg ikke at det for ham ikke var noen forskjell mellom variantene, og hun sa ikke. Og så han tok med busker, det er bare en etikett på potten med påskriften av sorten. Jeg spør om det kommer frukt, men han vet ikke hva han skal gjøre nå, ikke å kaste det. Jeg plantet den, selvfølgelig, og nå leter jeg etter informasjon. Vil det bære frukt, og enda mer i en enkelt planting? Jeg kjøpte to planter og begge er av samme sort.

kaprifol fiolett Hvis høsten ikke er like viktig for deg som avlingens vinterhardhet, må du plante Violet kaprifol. Selv om det ikke vil overraske deg med en overflod av bær, vil det fortsatt gi en høst, samtidig som det er veldig velsmakende og sunt. Og viktigst av alt, denne sorten kan dyrkes i alle regioner på grunn av sin høye frostbestandighet. Og som en hyggelig bonus får du ikke bare en spiselig, men også en veldig dekorativ busk som vil skape et grønt gjerde om et par år.

Honeysuckle Violet – beskrivelse og karakteristiske trekk ved arten

kaprifolbusk Denne innenlandske sorten er allerede ganske gammel, fordi den mottok offisiell registrering tilbake i 1995. En av foreldrene til Violet var Roxanas kaprifol, som etter gratis pollinering presenterte oppdretterne en ny resistent variant. Og selv om testene ble utført på en av forsøksstasjonene i Ukraina, ble Fialka hentet ut i St. Petersburg.

Sorten er spiselig og er en kort, middels moden busk. Maksimal høyde på en voksen plante overstiger ikke 1,5 m, noe som er veldig praktisk for både stell og høsting. Honeysuckle har en tett sfærisk krone med rette skudd. Grenene er tykkere, litt pubescent, med en brunaktig bark. Bladene er store nok, ovale i form, malt i lysegrønt. Blomsterstandene er bundet i to, diameteren på hver blomst er opptil 2 cm. Fargen er opprinnelig grønn, og når knoppene åpnes helt, blir de kremete.

Sorten kjennetegnes ved høy frostbestandighet, på grunn av hvilken den er anerkjent som sonet for Nord-Vest-regionen. Fiolett kan dyrkes i hvilken som helst region, den vintrer godt og er upretensiøs og er immun mot mange sykdommer. En kortsiktig tørke er heller ikke forferdelig for en busk, men bare hvis den ikke er permanent..

Produktivitet og frukt

kaprifol frukt violetSorten regnes som midt modning, men tidlig modning; den begynner å bære frukt i det tredje året. Honeysuckle blomstrer i begynnelsen av mai og bær modnes i sør i slutten av måneden. I kjøligere klima høstes avlingen i juni. Utbytteindikatorer er gjennomsnittlige – mindre enn 2 kg tas fra en busk. Men bærene er veldig velsmakende og vakre, veier opptil 1,5 g hver og opptil 3 cm lange, med humpete hud. Formen ligner en langstrakt mugge. Huden er blåfiolett og dekket med et voksaktig belegg. Massen er tett, aromatisk, søt og sur. Fiolette kaprifolbær inneholder en rekordmengde vitamin C for denne kulturen – 45 mg per 100 g produkt.

Siden sorten er selvfruktbar, må den plantes med en rekke pollinatorer. Disse for fioler kan være Blue Spindle kaprifol eller bratsj. Det er bedre å plante minst tre varianter, da blir avkastningen høyere..

Fordeler og ulemper med sorten

Fordeler og ulemper med fiolett kaprifolAv fordelene med Violet kaprifol er det:

  • vinterhardhet;
  • immunitet mot sykdom;
  • deilige og vakre bær;
  • allsidighet av bær;
  • avlingens transportabilitet, som også kan lagres en stund.

Ikke uten ulemper: mange gartnere er ikke fornøyd med gjennomsnittlig utbytte. Og også det faktum at det er nødvendig å kjøpe pollinatorsorter, noe som også krever ekstra plass på stedet.

Videogjennomgang av den første frukten av kaprifol Violet

Previous Post
Bruken av eplecidereddik i hverdagen, kosmetologi og behandling
Next Post
Pere din soiul Detskaya aduce fructe stabil